Rychlodotazy

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlodotazy

Příspěvek od řidičBOB »

a pokud se nerozejdou, tu pozici bych asi neobsazoval nějaký ten rok ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Použili ste to někdo/někdy?

Nutně sem chtěl/potřeboval pro zimní sportík (mno, nemocný stařec = prostě pohyb) venku jednu (teplou) součást oblečení, to co 100% odpovídalo zadání jsem našel pouze v jediném eshopu v UK (neposílajícím mimo UK), taxem si zřídil (bezplatně, ale prý mě zkasírujou později, pár stokoňur) one-time postbox v UK, do kterého mi to oblečení pošlou a ta služba to přepošle k nám do Kocourkova (prý dokonce bez opruzu s celníkama). To sem zvjedaff, jak to dopadne...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

tzn. zes nasel nejakou sluzbu, co to stahnou k nim do skladu a pak to preposlou k tobe? z UK jsem to teda nikdy nepouzil, ale z jinych zemi nekolikrat a vzdycky vpoho
Pravda vyděsí
Slava Norm
Dítě v autě

Příspěvek od Slava Norm »

rhinos píše: čtv 15 čer 21:41 tak dočaska prý jde. Ale zkoušet to asi nebudu :-)

Pro převozní, či jiné dočasné poznávací značky je možné zakoupit elektronickou dálniční známku, nicméně je nutné zdůraznit, že převod ze značek dočasných na značky trvalé je často nemožný, neboť pro převod známky v rámci jednoho vozidla je nutné pro auditní účely dodat oficiální dokument přímo vydaný k vozidlu, tedy velký technický průkaz, či například protokol technické kontroly, popřípadě jiný dokument, na kterém je čitelně viditelná stará (resp. převozní značka), nová SPZ a VIN kód vozidla s tím, že dočasné značky se zpravidla do těchto druhů dokumentu neuvádějí a nelze je tedy převést. Z tohoto důvodu doporučujeme zakoupit na dočasné značky pouze nejkratší, tedy desetidenní elektronickou dálniční známku a následně pak po vydání trvalých SPZ na Vaše vozidlo zakoupit novou.
Tým zákaznické péče
Elektronické dálniční známky
www.edalnice.cz
+420 222 266 757
Díky za informace, přesně to jsem hledal
audis
Autoškolák

Příspěvek od audis »

Ahoj, potreboval bych tip. Sháním pro děti věk základka chytré hodiny okolo 500 kč z Ali. Na android. Koupil jste někdo poslední rok nějaké v podobné ceně a spokojenost? Díky za tipy odkazy.
Mohli bychom prosím bez povinností a bez nároků hned zítra ráno vystoupit z EU?
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Obrázek

Mohlo to sposobovat nadmerne opotrebenie pneumatik? Uz 2 sady su KO a tretia je tiez nejaka divna omlatena po jednej sezone...

zo zimnych nokian WRC 3 normalne povypadavali 3-4cm bloky gumy, musel som ich vyhodit.
Letne pirelly carrier sa tiez akoby spalili, osupali, omlatili... Maju 5-6mm dezen ale vyzeraju akoby zazili trackday... Omlatene, potrhane.
https://i.imgur.com/EqW5gFO.jpeg

Teraz som daval dole Hankook Ventus prime 4 po jednej sezone a tiez maju ohlodane hrany akoby s nimi niekto drtil horske priechody na limite...
audis
Autoškolák

Příspěvek od audis »

Ne odlupovani geo nedělá. Ja měl dvě sady, při stáří nad 6 let ae začal odlupovat běhoun. Drsný styl jízdy přirozeně zrychlí nástup, klobouk méně.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Zajda píše: pát 18 říj 16:22 Koupil jsem si Mivue C595W - je normální aby se kompletně vyplo sekundu po odpojení napájení?
https://www.mio.com/cs_cz/products/dash ... ivue-c595w
Záznamy se uloží korektně.

Předtím jsem zahodil Mivue 792 protože poslední záznam prostě neuložilo když se taky hned vypínalo, přičítal jsem to KO baterce.
C595W má mít místo 240 mAh baterky nějaký kondenzátor.
Jak jsi spokojený s kamerou?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
audis
Autoškolák

Příspěvek od audis »

Ahoj, ohledně broušení kuchyňských nožů : zajímá se někdo o broušení trochu víc a koupil tento druh brusky (pásová slotová) https://www.kuchynske-noze.cz/wusthof-e ... noze-4341/ a může říct, ano tento princip broušení doporučuji, nebo nekupuj nefunguje nebrousi trvá to dlouho. Úplně na hoxxx

Ano broušení ručo na kamenech léčí duši. Ale na mě to trvá moc dlouho (20 min 1 nůž) .
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

jerry píše: stř 27 lis 18:03
Zajda píše: pát 18 říj 16:22 Koupil jsem si Mivue C595W - je normální aby se kompletně vyplo sekundu po odpojení napájení?
https://www.mio.com/cs_cz/products/dash ... ivue-c595w
Záznamy se uloží korektně.

Předtím jsem zahodil Mivue 792 protože poslední záznam prostě neuložilo když se taky hned vypínalo, přičítal jsem to KO baterce.
C595W má mít místo 240 mAh baterky nějaký kondenzátor.
Jak jsi spokojený s kamerou?
Na tvůj popud jsem se poprvé pořádně podíval co z toho leze a nevím, jestli to nemám pokažené :-) Obraz je horší i než u starého C330 v druhém autě, které samo o sobě není nijak na výši. Krokem vpřed je napájení USB-C místo starého miniUSB a zobrazování průměrné rychlosti v úsekovkách. Krokem vedle je pro mě nalepovací držák místo přísavkového, takže používám přísavku ze staré kamery, ale tady jsem možná v menšině. A taky se mi nelíbí zmenšení číslic, když displej zobrazuje jen aktuální GPS rychlost. U starších byl font přes celý displej, teď je poloviční.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Odpovědět