Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Co technická SMS s nějakým updatem od operátora?
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
Mám blbý mobil a v něm zakázané aktualizace.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Právě proto bych tipoval tu servisní SMS.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
jak to tedka je s legalnim opatrenim v Cesku, kdyz zamestnavatel potrebuje propustit zamestnance,
bez nejakeho padneho duvodu?
(zadna poruseni pracovni naplne, ci jinych reguli)
odstupne (kolik mesicu)? nebo i neco jineho?
vcera se me pri veceri ptal regionalni rida pro Evropu,
jak velky financni dopad to bude mit.
bez nejakeho padneho duvodu?
(zadna poruseni pracovni naplne, ci jinych reguli)
odstupne (kolik mesicu)? nebo i neco jineho?
vcera se me pri veceri ptal regionalni rida pro Evropu,
jak velky financni dopad to bude mit.
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
důvody být musí, třeba nadbytečnost. A odstupné závisí na tom, jak dlouho byl zaměstnán (1-3m platy). Jinak to bude tam, kde je kolektivní smlouva, ale to neznám.
Pravda vyděsí
jinak než dohodou to nepůjde a připrav si minimálně 6 platů. Pokud se bude dotyčný cukat, protože si bude jistý v kramflecích, tak i 8. Záleží na pozici. Pokladní vs šéf IT divize.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A pak, jestli ještě budete chtít použít konkureční doložku, například…
Ale korporáty odstupné většinou netankuje, protože to je úplně jiný balík peněz.
Ale korporáty odstupné většinou netankuje, protože to je úplně jiný balík peněz.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
2 Brus:
Nadbytecny neni, ale ma slaby vykon.
Tah na branu by byl, ale bohuzel se za dva roky roky nestacil ani trochu technologicky vzdelat, a to ma profi vyvojare a engineery k dispozici, kteri jsou mu schopni pomoci.
Je puvodem z Francie a kdyz zacne zvanit, tak jede jak kolovratek, ale uplne mimo.
Ostatni lidi z fy uz zacina unavovat ho porad usmernovat.
2 Ceeda:
Sales Lead Development Manager
2 Bob:
Korporat sice jsme, ale potrebujem trochu usmernit vydaje.
A kazda kacka se hodi, kvuli mohutnym investicim do vyrobniho vybaveni.
Nadbytecny neni, ale ma slaby vykon.
Tah na branu by byl, ale bohuzel se za dva roky roky nestacil ani trochu technologicky vzdelat, a to ma profi vyvojare a engineery k dispozici, kteri jsou mu schopni pomoci.
Je puvodem z Francie a kdyz zacne zvanit, tak jede jak kolovratek, ale uplne mimo.
Ostatni lidi z fy uz zacina unavovat ho porad usmernovat.
2 Ceeda:
Sales Lead Development Manager
2 Bob:
Korporat sice jsme, ale potrebujem trochu usmernit vydaje.
A kazda kacka se hodi, kvuli mohutnym investicim do vyrobniho vybaveni.
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
Legálně bez důvodu to v ČR bohužel nelze. A dost mě to sere, protože ač tímto problémem aktuálně netrpíme a nemáme potřebu nikoho vyhazovat, je absurdní, že máš zaměstnance, platíš ho, ale nemůžeš se s ním rozloučit (i kdyby v zákoně bylo X odstupného, klidně rok, X měsíců výpověď, klidně rok, cokoliv, prostě to nelze).
Nadbytečnost je hloupá, protože pak tu pozici nemůžeš obsadit znovu.
Dohoda je možná, ale nemusí ji akceptovat (pokud vy jemu akceptujete slabý výkon, nemá důvod).
Jedině ten slabý výkon nějak kvantifikovat a zkusit to vztáhnout na neplnění povinností? Nevím.
Nadbytečnost je hloupá, protože pak tu pozici nemůžeš obsadit znovu.
Dohoda je možná, ale nemusí ji akceptovat (pokud vy jemu akceptujete slabý výkon, nemá důvod).
Jedině ten slabý výkon nějak kvantifikovat a zkusit to vztáhnout na neplnění povinností? Nevím.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Zvlastne po kovidu, na trhu prace neni lehka situace, sehnat nekoho se zkusenostmi z prodeje z nasich sektoru a jeste aby dotycny byl alespon trochu technologicky zdatny neni snadne.
Nejlepe je si nekoho vychovat, ale na to je nase spolecnost v Cesku mlada. Lide z regionalniho reditelsvi v UK jsou sice overqualified, ale az na par vyjimek malomestaci, takze najeke presidleni do Ceska vybec nepada v uvahu(mimo kratke pracovni cesty, ktere nic neresi).
Nynejsi pracovnik to asi schyta nejakym padakem,
vypada, ze se s nim asi bude dat domluvit.
Napric ruznymi kontinenty, vladne takovy nezkutecny galimatyas platovych podminek. Je to k placi.
Za stejny vykon a stejny skill level je to v Evropskych regionech uplne diametralne jine.
A jako extrem mi dneska mi rikal GM z Tennessee, clovek z vyrobniho prostredi vyjde na USD5.5k za mesic, 7k s nejakymi bonusy ci co. Stejny clovek se vejde kdekoli jinde tak to 3/5 vyse uvedeho.
Nejlepe je si nekoho vychovat, ale na to je nase spolecnost v Cesku mlada. Lide z regionalniho reditelsvi v UK jsou sice overqualified, ale az na par vyjimek malomestaci, takze najeke presidleni do Ceska vybec nepada v uvahu(mimo kratke pracovni cesty, ktere nic neresi).
Nynejsi pracovnik to asi schyta nejakym padakem,
vypada, ze se s nim asi bude dat domluvit.
Napric ruznymi kontinenty, vladne takovy nezkutecny galimatyas platovych podminek. Je to k placi.
Za stejny vykon a stejny skill level je to v Evropskych regionech uplne diametralne jine.
A jako extrem mi dneska mi rikal GM z Tennessee, clovek z vyrobniho prostredi vyjde na USD5.5k za mesic, 7k s nejakymi bonusy ci co. Stejny clovek se vejde kdekoli jinde tak to 3/5 vyse uvedeho.
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp