VZKAZY
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: VZKAZY
Dneska, díky chytrým mobilům a apkám, člověk nemusí být ani v dosahu ovladače, aby si zatopil nebo nastartoval
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Pro posádku bílého policejního Superbu 5J6 7738. Plynulost a bezpečnost provozu neochrání ani jí nepomůže, pokud budete zase jako včera večer před Havlíčkovým Brodem jezdit na 90 5 až 10 km pod limit, v místě se zákazem předjíždění i méně a vytvářet kolonu asi 30 aut, které nemohou rozumně předjet.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
- Lachende Bestien
- Letec
Každé malé inkludované dítě už dneska ví, že čím nižší rychlost, tím větší bezpečnost.
To samozřejmě neplatí pro doleváky, neboť mají výjimku z fyzikálních zákonů schválenou samotnou nejvyšší panovnicí éééé ůůůůů uršululou vodlejna.
Ještě mám otázečku:
Pokud je ovádka zlomyslných provokatérů v supu hodna titulu "kundy spocené", obsahuje yazig čezkí i definici jejich nadřízených, kteří je úkolují k podobným aktivitám?
To samozřejmě neplatí pro doleváky, neboť mají výjimku z fyzikálních zákonů schválenou samotnou nejvyšší panovnicí éééé ůůůůů uršululou vodlejna.
Ještě mám otázečku:
Pokud je ovádka zlomyslných provokatérů v supu hodna titulu "kundy spocené", obsahuje yazig čezkí i definici jejich nadřízených, kteří je úkolují k podobným aktivitám?
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Nevím , jestli je to vzkaz, možná spíš dotaz pro majitele Kodiaqů. Už několikrát se mi stalo, že jsem dojel toto vozidlo, jehož řidič se pohyboval rychlostí 120-130 tacho v levém pruhu, který tvrdošíjně okupoval, na probliknutí samozřejmě nereagoval (i přesto, že měl královský prostor na uhnutí). Když milostivě uhnul, minul jsem ho a najednou už neměl problém jet za mnou o dost vyšší rychlostí, než jel původně. To nabyl dojmu, že teď mi to jako oplatí, snaží se mě uštvat, nebo co se jim honí v hlavě?
Po chvíli toho nechá a jede zase svoje tempo, já tomu nerozumím.
Po chvíli toho nechá a jede zase svoje tempo, já tomu nerozumím.
Naposledy upravil(a) M.Z. dne úte 29 říj 21:19, celkem upraveno 1 x.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jo, to se mi taky stává...není to jenom výsada Kardiaqů. Podle mne to je něco ve vodě nebo ve vzduchu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Zřejmě čekají na aerodynamický vlek, přecejen mají velkou čelní plochu.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Není to o typu auta. Je to obyčejné zmrdstvi, často spojené s cumenim do telefonu.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
V tomto u nás dalece vedou Poláci. Překvapilo mě, že když jsem teď jel na otočku do Varšavy, tak v Polsku jsem to nějak nezaznamenal.
a byl jsem mile překvapen - cestou zpět pátek večer relativně dost provoz a přitom v levém jsme tak nějak pořád jeli 150-200 a to i v těch 2pruhových úsecích
a byl jsem mile překvapen - cestou zpět pátek večer relativně dost provoz a přitom v levém jsme tak nějak pořád jeli 150-200 a to i v těch 2pruhových úsecích
Pravda vyděsí