Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Ad Restaurace na Navsi v Ricanech - odporúčam. Ceny na región mierne vyššie, ale jedlo je legitímne + je to celkom children friendly (detský kútik odkiaľ je ťažké utiecť ).
+ ak by bola potreba deti unaviť/zabaviť tak 400m je použiteľné ihrisko:
https://maps.app.goo.gl/3WowosejhmdHVVRA7
PS: žiadna reklama, len dobrá skúsenosť
+ ak by bola potreba deti unaviť/zabaviť tak 400m je použiteľné ihrisko:
https://maps.app.goo.gl/3WowosejhmdHVVRA7
PS: žiadna reklama, len dobrá skúsenosť
janom: Diky diky.
HM: Aaaha. Diky za vysvetleni. Jsem jiz mimo tyhle udalosti, takze mi spousta veci unika.
HM: Aaaha. Diky za vysvetleni. Jsem jiz mimo tyhle udalosti, takze mi spousta veci unika.
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jaggie: Melikana je ale směr Pha. Nejsem si jist, že tam lze zajet a pak opět najet, z opačného směru.
HM: no, tak hlavně to není jeho. On nič nemá
HM: no, tak hlavně to není jeho. On nič nemá
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
diky Bobe, mas pravdu najezd jen od Brna smer Pha.
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
Dyž tamtudma yedu v čase oběda, tak (velko-rychlo výkrmna) Melikana (mě prozatím) nikdy nezklamala.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Bob trolli. To je stb pumpa.
Jinak co to vzit pres hradec a stacit se bud tam nebo v olomouci.
Jinak co to vzit pres hradec a stacit se bud tam nebo v olomouci.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
2x pavprochovo IT divítko (jednou o autech, podruhé o mobilech...):
1. Neska ráno fšest sem stal hore dupou - různě sem zakopával, ztrácel rovnováhu a tak podobně a přitom i zapoměl udělat to, co dělám automaticky hned po stanutí - přepnout mobil z nočního "silent" do "normálního" modu (= zůstal ftom silent, kdy nevydává žádné zvuky ani při příchozím hovoru ani při příchozí SMS). I přesto mi ale při vycházce hlasitě pípla příchozí SMS (že se mi někdo - neviditelné číslo - pokoušel dovolat na firemní, které mám mj. i na víkend v offline režimu/hlasové schránce). Až dyž sem čet tu SMS, tak mi došlo/fšimnul sem si, že mobil je v silent režimu. Kura, jak je možné, že ta SMS (z neviditelného čísla) pípla hlasitě?
2. Dyž sem m4Zlikoval, taxem mj. i několikrát couval (yezdim s trvale zavřeným displejem navigace, otevírá se ale automaticky pokaždé, dyž zařadím zpátečku a ukazuje a pípá detekci zadních i předních parkovacích čidel = OEM nastavení). Mno, a při jednom z těch couvání se ten displej neotevřel (ale pípání senzorů vydával), pří následném couvání pak zase jo, otevřel. Kura, proč?
1. Neska ráno fšest sem stal hore dupou - různě sem zakopával, ztrácel rovnováhu a tak podobně a přitom i zapoměl udělat to, co dělám automaticky hned po stanutí - přepnout mobil z nočního "silent" do "normálního" modu (= zůstal ftom silent, kdy nevydává žádné zvuky ani při příchozím hovoru ani při příchozí SMS). I přesto mi ale při vycházce hlasitě pípla příchozí SMS (že se mi někdo - neviditelné číslo - pokoušel dovolat na firemní, které mám mj. i na víkend v offline režimu/hlasové schránce). Až dyž sem čet tu SMS, tak mi došlo/fšimnul sem si, že mobil je v silent režimu. Kura, jak je možné, že ta SMS (z neviditelného čísla) pípla hlasitě?
2. Dyž sem m4Zlikoval, taxem mj. i několikrát couval (yezdim s trvale zavřeným displejem navigace, otevírá se ale automaticky pokaždé, dyž zařadím zpátečku a ukazuje a pípá detekci zadních i předních parkovacích čidel = OEM nastavení). Mno, a při jednom z těch couvání se ten displej neotevřel (ale pípání senzorů vydával), pří následném couvání pak zase jo, otevřel. Kura, proč?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ber to, že zkrátka jsou věci mezi nebem a zemí
EDIT: Jeden ajťák říkával, s pc a jinou elektronikou musíš být tak trochu zadobře, chovají se nestandardně jako ženský
EDIT: Jeden ajťák říkával, s pc a jinou elektronikou musíš být tak trochu zadobře, chovají se nestandardně jako ženský
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.