Ad Restaurace na Navsi v Ricanech - odporúčam. Ceny na región mierne vyššie, ale jedlo je legitímne + je to celkom children friendly (detský kútik odkiaľ je ťažké utiecť ).
2x pavprochovo IT divítko (jednou o autech, podruhé o mobilech...):
1. Neska ráno fšest sem stal hore dupou - různě sem zakopával, ztrácel rovnováhu a tak podobně a přitom i zapoměl udělat to, co dělám automaticky hned po stanutí - přepnout mobil z nočního "silent" do "normálního" modu (= zůstal ftom silent, kdy nevydává žádné zvuky ani při příchozím hovoru ani při příchozí SMS). I přesto mi ale při vycházce hlasitě pípla příchozí SMS (že se mi někdo - neviditelné číslo - pokoušel dovolat na firemní, které mám mj. i na víkend v offline režimu/hlasové schránce). Až dyž sem čet tu SMS, tak mi došlo/fšimnul sem si, že mobil je v silent režimu. Kura, jak je možné, že ta SMS (z neviditelného čísla) pípla hlasitě?
2. Dyž sem m4Zlikoval, taxem mj. i několikrát couval (yezdim s trvale zavřeným displejem navigace, otevírá se ale automaticky pokaždé, dyž zařadím zpátečku a ukazuje a pípá detekci zadních i předních parkovacích čidel = OEM nastavení). Mno, a při jednom z těch couvání se ten displej neotevřel (ale pípání senzorů vydával), pří následném couvání pak zase jo, otevřel. Kura, proč?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ber to, že zkrátka jsou věci mezi nebem a zemí
EDIT: Jeden ajťák říkával, s pc a jinou elektronikou musíš být tak trochu zadobře, chovají se nestandardně jako ženský
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.