Maká to dost rychle Zatím to vypadá, že to funguje... Na můj vkus u toho trošku křičí barvy a klouže mi to v dlaniMoucha píše:samsung galaxy 2 zkoušel někdo? Maká to rychle či to je ještě nedodělek?
Vyber "chytreho mobilu"
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vyber "chytreho mobilu"
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
No vidis, kazdy si najde to svoje, pro tebe je super passat, me nic nerika.Ale tim nechci rict, ze je spatny, ani ten motor neni zlej, jen mam rad radu, tahnu k bmw, tudis me nikdy neoslovi passat, audi atd. to je cele.Ale lidi co v tom jezdi chapu a nemam je za blbce, ptz jezdi v aute, co bych si neporidil.A kdyz silnejsi sedan, tak jedine V8 Dlouhodobe bych mohl porovnat s 540i 6q, jinak jsem mel sedany vzdy R6, coz je malo.Ted davam prednost lehcim vozum S 3,6FSI jsem jel, ac to zni neuveritelne, ze takovej ojedinelej skvost ma jeste nekdo jiny, nez ty
K te N900 ona vydrzi vic jak den, a to vse, co popisujes se uz vychytalo, ac se zda, ze je mrtva, tak na to porad vychazi updaty,aplikace atd.Je to hodne vyhraneny tel. ale me neskutecne sedl a z toho vseho, co jsem mel je fakt jeden z nej.
A mimochodem nevybira tu telefon nekdo jiny, ze sem cpeme svoje preference, ale pritom to s nama nema co delat, ale je hezke, ze jsme si vse rekli
K te N900 ona vydrzi vic jak den, a to vse, co popisujes se uz vychytalo, ac se zda, ze je mrtva, tak na to porad vychazi updaty,aplikace atd.Je to hodne vyhraneny tel. ale me neskutecne sedl a z toho vseho, co jsem mel je fakt jeden z nej.
A mimochodem nevybira tu telefon nekdo jiny, ze sem cpeme svoje preference, ale pritom to s nama nema co delat, ale je hezke, ze jsme si vse rekli
Jeste k tomu linuxu, at na mobilu, nebo PC, delal si s tim nekdy?Linux nezamrzne, ani se nerestartuje BTW: jaky mobil jedes ted?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
NoCom: otázka je, v jakém 3.6V6, jelikož se jich dělá více verzí... Spousta lidí se projelo s tím motorem v SII, ale tam je to jinak naladěno - jak motor, tak DSG a je to jiná hra na jiném hřišti. K těm skvostům jenom tolik: najdi si v prodejích, kolik VW s tím motorem jezdí Je to míň, že registrovaných Ferrari v ČR. BTW: tento motor není klasická V6
Já dlouhodobě jedu na BB a pravidelně jej za něco zaměňuju... Nyní to je Galaxy SII.
Já dlouhodobě jedu na BB a pravidelně jej za něco zaměňuju... Nyní to je Galaxy SII.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Bob: ta rychlost telefonu je to co mne láká.. asi ho na zkoušku vemu a když se mi to zalíbí tak si ho chviličku nechám, přeci jen IP4 zase tak rychlej neni
SSS - vdechne tě do života
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Takže doplnění po cca týdenní zkušenosti...po customizaci tlf k obrazu mému, ta baterka vydrží prd... Skoro ani den, takže do auta Brodit nutný!Slušné je, že baterka je 1600mAh, takže to i něco vydrží.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne pát 10 čer 11:38, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- LorDrummer
- Autoškolák
Měl jsem ho na HTC Touch Diamond a po týdnu šel pryč. Samotné prostředí je přehledné a zvyknout si na něj jde rychle, ale co jsem nedokázal překousnout, tak byla rychlost. Po přidání důležitých widgetů jsem musel na jakoukoliv reakci čekat asi 2 vteřiny Teď žádnou grafickou nástavbu nemám a jsem s rychlostí spokojenej
What good is dreaming it if you don’t actually do it
A to nepoužíváš ani TouchFlo, nebo žádnou nadstavbou myslíš právě TF? A jaký jsou ty důležitý widgety? Já zatim nic nepřidával, ani nevim, co bych tam dával.
Ale k mýmu problému, nehlásí mi to příchozí zprávy, jenom to jednou zavrní a zbytek vrnění+přehrání tónu to vykoná až po tom, co telefon oživim tlačítkem napájení, takže spoustu zpráv čtu o hodně pozdějš, než mi dorazej a přitom ten telefon leží vedle mě. Stávalo se ti to taky? Nevíš co s tim?
Ale k mýmu problému, nehlásí mi to příchozí zprávy, jenom to jednou zavrní a zbytek vrnění+přehrání tónu to vykoná až po tom, co telefon oživim tlačítkem napájení, takže spoustu zpráv čtu o hodně pozdějš, než mi dorazej a přitom ten telefon leží vedle mě. Stávalo se ti to taky? Nevíš co s tim?
TSs
- LorDrummer
- Autoškolák
TF mi nevyhovuje, takže tam nemám vůbec nic. Mám malé ruce, takže mi nedělá problém se netrefit. A widgetů jsem u SPB navíc moc neměl (GAlarm, fotoaparát, kalendář, media player, navigace), ale stejně to bylo pomalý.
A se zprávami jsem za ten týden problém nezaregistroval. Většinu času mi leží vedle monitoru a mám zapnuté jenom vibrace + vidím stavovou diodu. Takže jak to odstranit netuším - maximálně to zkusit přeinstalovat + soft reset, ale to už jsi asi udělal
Jinak můj současný stav vypadá takhle:
A se zprávami jsem za ten týden problém nezaregistroval. Většinu času mi leží vedle monitoru a mám zapnuté jenom vibrace + vidím stavovou diodu. Takže jak to odstranit netuším - maximálně to zkusit přeinstalovat + soft reset, ale to už jsi asi udělal
Jinak můj současný stav vypadá takhle:
What good is dreaming it if you don’t actually do it