Právě že "ůplně konkrétně" nemluví fialový hnus vůbec o ničem, takže se jako obvykle jedná o snůšku prázdných a mlhavých žvástů neboli žvance pro pravidelné konzumenty masmediálního výplachu otupělých mozečků.Stepan píše: ↑pon 19 čer 21:33 Když Fiala píše:
O čem mluví? Úplně konkrétně. Já bych se za drobného podnikatele s dovolením požadoval a ničeho z toho, co pro mě udělal, jsem si nevšiml.Naše vláda reaguje na to, co slyšela od živnostníků a drobných podnikatelů.
Udělali jsme řadu opatření, kterými jsme jim zjednodušili život, snížili celkové daňové zatížení, výrazným způsobem omezili byrokracii a odstranili všelijaké zbytečnosti, kterými se živnostníci trápili.
Vytváříme tak pro živnostníky a drobné a střední podnikatele výrazně lepší podmínky, než jaké tu měli dosud.
Už jeden nechvalně proslulý naštvaný pán s knírkem a jeho parta z Tojčlantu "dotovala" rádia, aby si co nejširší masy posluchačů dopřát jeho rozvláčné plamenné projevy.
Taková televízka je samozřejmě ještě mnohem efektivnější pro politické profesionály v oblasti lži a manipulace stádem.
A tu si stádečko kupuje za vlastní prachy co chvíli novou a větší - už není potřeba tyto nástroje propagandy ani dotovat.
Ad. chechostánské dráhy
Kdo se v poslední době třeba jednou nebo dvakrát týdně projede nějakými lokálkami, buď se vyjadřuje dost expresivně až vulgárně o demenci a nezodpovědnosti zaměstnanců čé dé nebo to zhodnotí stylem "za komančů byly sice vlaky mnohem pomalejší, ale cesta trvala stejně dlouho".
Výluky, výpadky systémů, tisíc přestupů, nesmyslné a ukrutně drahé rekonstrukce tratí a nádraží, hrubá neschopnost a arogance zaměstnanců atd.
Aneb jezdit dnes častěji vlkem chce opravdu pevné nervy.