Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Lachende Bestien
Letec

Re: Politický koutek

Příspěvek od Lachende Bestien »

Stepan píše: pon 19 čer 21:33 Když Fiala píše:
Naše vláda reaguje na to, co slyšela od živnostníků a drobných podnikatelů.
Udělali jsme řadu opatření, kterými jsme jim zjednodušili život, snížili celkové daňové zatížení, výrazným způsobem omezili byrokracii a odstranili všelijaké zbytečnosti, kterými se živnostníci trápili.
Vytváříme tak pro živnostníky a drobné a střední podnikatele výrazně lepší podmínky, než jaké tu měli dosud.
O čem mluví? Úplně konkrétně. Já bych se za drobného podnikatele s dovolením požadoval a ničeho z toho, co pro mě udělal, jsem si nevšiml.
Právě že "ůplně konkrétně" nemluví fialový hnus vůbec o ničem, takže se jako obvykle jedná o snůšku prázdných a mlhavých žvástů neboli žvance pro pravidelné konzumenty masmediálního výplachu otupělých mozečků.
Už jeden nechvalně proslulý naštvaný pán s knírkem a jeho parta z Tojčlantu "dotovala" rádia, aby si co nejširší masy posluchačů dopřát jeho rozvláčné plamenné projevy.
Taková televízka je samozřejmě ještě mnohem efektivnější pro politické profesionály v oblasti lži a manipulace stádem.
A tu si stádečko kupuje za vlastní prachy co chvíli novou a větší - už není potřeba tyto nástroje propagandy ani dotovat. ;)

Ad. chechostánské dráhy

Kdo se v poslední době třeba jednou nebo dvakrát týdně projede nějakými lokálkami, buď se vyjadřuje dost expresivně až vulgárně o demenci a nezodpovědnosti zaměstnanců čé dé nebo to zhodnotí stylem "za komančů byly sice vlaky mnohem pomalejší, ale cesta trvala stejně dlouho".

Výluky, výpadky systémů, tisíc přestupů, nesmyslné a ukrutně drahé rekonstrukce tratí a nádraží, hrubá neschopnost a arogance zaměstnanců atd.

Aneb jezdit dnes častěji vlkem chce opravdu pevné nervy.
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

Stepan píše: pon 19 čer 21:33 Když Fiala píše:
Naše vláda reaguje na to, co slyšela od živnostníků a drobných podnikatelů.
Udělali jsme řadu opatření, kterými jsme jim zjednodušili život, snížili celkové daňové zatížení, výrazným způsobem omezili byrokracii a odstranili všelijaké zbytečnosti, kterými se živnostníci trápili.
Vytváříme tak pro živnostníky a drobné a střední podnikatele výrazně lepší podmínky, než jaké tu měli dosud.
O čem mluví? Úplně konkrétně. Já bych se za drobného podnikatele s dovolením požadoval a ničeho z toho, co pro mě udělal, jsem si nevšiml.
Já drobnej živnostník nejsem, ale pokud vím, tak zrušili EET, což teda rozhodně byla byrokratická zátěž, navýšili nějaké hranice pro paušály, hranice pro vstup do DPH a tak...
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

EET se zdaleka netýkalo všech (a člen vlády Jurečka ho s Babišem předtím hrdině zaváděl lol), paušální daň prakticky nikomu nevychází a DPHčko dobrý tak pro lidi, který stejně šmelej, protože normální "fyzická" živnost s obratem do 2mio stejně není k uživení. OK, pokud toto znamená výrazné omezení byrokracie, tak nemám dalších slov.

Taktická poznámka z dnešního terénu:

Byl jsem na poště. Sice mám DS i jako fyzická osoba, nicméně v kraji razovitém na to mrdaj, takže jsem musel vyrazit fyzicky.
Dorazil jsem 2 hodiny před koncem otevírací doby.
Bylo to super, otevřeno měli.
Akorát tam asi 20 minut prostě nikdo nebyl.
Tak sem si tak ťukal na stůl, říkal dobrý den, možná trošku kopal do přepážky. A furt tam nikdo nebyl. Pak se teda zjevil pán, se zjevně otlačeným rozespalým ksichtem a vydal mi můj tovar.

Bamboocha :-bd

Taktický dotaz obecně:

Jak přesně má fungovat to, že i v letošním roce odchází do předdůchodu desítky tisíc lidí a zároveň Jurečka vykládá, jak se ten datum odchodu bude muset zvýšit?
Nebude to už pak jedno, když do toho důchodu všichni odejdou už teď?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Slabý docent a popletený debil ze Slavičína...pak to takhle dopadá:
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-ko ... u-40435373
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

katana25
Autoškolák

Příspěvek od katana25 »

Praha nakonec neprověří možnost zákonem omezit protesty blokující dopravu

https://prazska.drbna.cz/zpravy/doprava ... pravu.html
Lachende Bestien
Letec

Tak bacha, aby vás právní zástupce hovězího dobytka nežaloval za urážku na cti, když je srovnáváte s těmi nenasytnými a do jader buněk zkorumpovanými cizopasníky. 3:-O
katana25 píše: čtv 22 čer 23:27 Praha nakonec neprověří možnost zákonem omezit protesty blokující dopravu

https://prazska.drbna.cz/zpravy/doprava ... pravu.html
Proč by se byrokradíci zbavovali tak účinného nástroje na vyvolávání konfliktů jakým jsou tito "aktivisté"?
Rozděl a panuj.
Nemluvě o odvádění pozornosti od mnohem důležitějších věcí, s čímž zase pomohou prodejné masmediální mrdky.
Články s nadpisy jako "Dopravní aktivisté (opět) zablokovali..." mají dost v oblibě.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

LB: Kolega stavař má na těžký manuální práce partu zhruba 10 cigánů. Rikal, ze neshledava rozdil mezi politikem ODS a prave ciganem.

1. Nic neumi
2. Seká dluhy
3. Neustále lže
4. Stále opakuje, ze “od ted uz to bude vypadat uplne jinak”
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tohle je ukázkový typ kokota z nějaké moravské prdele...

https://zdopravy.cz/proste-to-dojdete-p ... ib-168451/
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Lachende Bestien
Letec

Vhodnější titulek by zněl asi takto: "Profesionální parazit v košili OSOBNĚ instaluje dopravní značení prostřednictvím dvou telepaticky ovládaných biorobotů."
Aspoň se člověk trochu pobaví u těch tragikomických fotek, kde poblitici předstírají práci a zájem porozumět problematice nějakého oboru. :-j
Odpovědět