Politický koutek
Re: Politický koutek
Vždycky na válce někdo vydělá, to už tak bejvá. Jen by teda už nějaká spojenecká koalice (neříkám NATO) se mohla začít vojensky angažovat. Nějak nedokážu pochopit, když Putin prohlašuje že v UK může vraždit jen on a ostatní ať se do toho nepletou a oni ho fakt poslouchají a drží se zpátky.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Nekde musi byt bod kdy tam vlitnou. Pak uz se muzem jen modlit at nedojde na nejhorsi.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Podle toho jak to zatím pozoruju, by tam právě ani nemuseli vlítnout. Stačilo by kdyby prozatím ničili ruskou techniku, která je nasazována v rozporu s konvencemi.
Naposledy upravil(a) jarka dne ned 06 bře 20:42, celkem upraveno 1 x.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
To je teda slatanina
Nikdo nemá křišťálovou kouli jak se to bude vyvíjet dál, ale imo jedno je jisté = nikdy to pořádně neskončí bez toho, aby na Ukrajinu vstoupil západní voják a zapíchl tam vlajku.
nebo nechcíp Putler.
Ked dokazu pri zivote udrzovat zemana...
Hele jako solidarita jo, ale s tou naftou už mě začínají pěkně srát. A víc než ta cena mě sere klasickej komouš Jurečka ->
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/ma ... 061325_jgr
Jasně, zastropování cen nebo odpuštění DPHčka. Který klasicky dopadne jenom na koncové nakupující, takže tu sekeru buď zaplatí rovnou pumpaři nebo velkoobchodní odběratelé. Prostě podnikatelé A nebo zastropování s dotacemi? Kde tu sekeru samozřejmě zatáhnout, pro změnu, opět podnikatelé. Běž dopíči ty noku rudá. Chtěli jsme být solidární s Ukrajinou, no tak budem. Mně to v tomhle kontextu taky nevyhovuje (protože kamionová doprava + nákup PHM přímo z Čepra), ale co už. Život je boj. A uměle zvyšovat životní úroveň obyvatelstvu na úkor zadlužení státu je krátkodobé a tupé řešení. Podobnost s půjčkama od Providentu na vánoční dárky je čistě náhodná
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/ma ... 061325_jgr
Jasně, zastropování cen nebo odpuštění DPHčka. Který klasicky dopadne jenom na koncové nakupující, takže tu sekeru buď zaplatí rovnou pumpaři nebo velkoobchodní odběratelé. Prostě podnikatelé A nebo zastropování s dotacemi? Kde tu sekeru samozřejmě zatáhnout, pro změnu, opět podnikatelé. Běž dopíči ty noku rudá. Chtěli jsme být solidární s Ukrajinou, no tak budem. Mně to v tomhle kontextu taky nevyhovuje (protože kamionová doprava + nákup PHM přímo z Čepra), ale co už. Život je boj. A uměle zvyšovat životní úroveň obyvatelstvu na úkor zadlužení státu je krátkodobé a tupé řešení. Podobnost s půjčkama od Providentu na vánoční dárky je čistě náhodná
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
JJ. Jurečka je sviňka rudá potměšilá. Zatím skoro vším co z huby vypustila.