IT poradna
Re: IT poradna
Zarušené to asi není, 3G data posílá a stahuje, ty emily jsou ale nějaké "divné" - firemní se připojuje, připojuje, připojuje a nic, soukromý (seznam cz, zkoušel se pop3 i IMAP) se připojí k poštovnímu serveru a pak zahlásí chybu bez podrobností.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To neporadím, já spíš myslel zrušení celé 3G sítě všech operátorů, takže by ti tam ten internet stejně nešel. T-M končí koncem listopadu, O2 taky a Vodafone už dávno (zdroj internet). Možná bude fungovat EDGE, ale to si nejsem jist a je to dost pomalý. Ale to bylo jen tak na okraj, kdyby po tom mobilu koukal někdo další.
Ano, zarizeni s podporou max. 3G/WCDMA, ktere chce uzivatel na mobilni internet, nemaji do budoucna perspektivu. Mapy pokryti 3Geckem jsou uz ted deravy jak cednik.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Že časem 3G přestane fungovat mně nevadí (viz výše - mobil mám jen na mobilování + SMS).
Jak to bude po konci 3G: zůstane funkční 2G (= pomalé GPRS) nebo ne?
Jak to bude po konci 3G: zůstane funkční 2G (= pomalé GPRS) nebo ne?
Bych řekl, že poběží, protože, co jsem vyčetl, je to součást 2G a ta frčí dál. Každopádně to lze ozkoušet po posledním listopadu, kdy by mělo být 3G mrtvé.
2G s datovou podmnozinou GPRS/EDGE zatim zustane funkcni.
Mimochodem na spouste odlehlych mist kudy se obcas toulam je EDGE stale to jedine co tam je.
Mimochodem na spouste odlehlych mist kudy se obcas toulam je EDGE stale to jedine co tam je.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Otázka na ty, co tomu rozumí víc (já vůbec): Juniorce scípe noťas (po juniorovi, čili už má odslouženo), vybírá si nový a rozhoduje se mezi (pc) Dell a (mac) Apple. Že má mac jiný OS, proto se na něm musí používat jiný "office sw atd." je mi jasné, otázka zní ale jinak: Doma máme (všichni pc + ) wifinu (= přístup do fernetu, wifi sdílená stiskárna Epson, částečně sdílená data na jednotlivých pc atd.), bude se mac přihlašovat a komunikovat v té wifině bez problémů? (dyž ostatní jsou pc)? A "nenabourá" existující komunikaci mezi pc a wifinou?
Možná je to stupido dotaz, ale já tomu fuckt nerozumím, v životě sem mac neměl.
Možná je to stupido dotaz, ale já tomu fuckt nerozumím, v životě sem mac neměl.
Je to absolutne bez problemov
- Lachende Bestien
- Letec
netuším, jak moc se bude macOS přátelit se sdílením v Oknech...částečně sdílená data na jednotlivých pc atd.)...
jabude se mac přihlašovat a komunikovat v té wifině bez problémů? (dyž ostatní jsou pc)?
neinA "nenabourá" existující komunikaci mezi pc a wifinou?
jaMožná je to stupido dotaz,..
Osobní zkušenosti s kombinacemi předraženého HW a macOSu nemám, ale v zásadě si lze rozdíly Jablko vs Nepatrnýměkký interpretovat takto - jabko je pro lidi, které počítačová technika nezajímá, ale potřebují ji k relativně specifické pracovní aktivitě, a/nebo rozhazovačné pozéry - macOSy se vyznačují relativně menší všestranností než okna a rozhodně nejsou vhodné pro hadrkór gaymry, na druhou stranu jde o systém přehledný a uživatelsky celkem přívětivý. Kancelář by měla běžet i tam.
Okna jsou univerzálnější ve smyslu provozování všemožného SW a HW a jistě je nutně potřebuje každý zapřisáhlý gaymr.
A negativa - Blil Gayc, zprzněné "mobile first" UI pro patlavé displeje (verze 8+), zdlouhavé instalace špiclovacích a/nebo systém rozhazujících aktualizací.