Koronavirus
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koronavirus
Tak tohle bude další prozření. Osobně se domnívám, že po Covidu se přijde na to, že pojišťovny jsou na nule, nemocnice jsou na nule a stát - ten víme kde je už teď. A pak začne ve zdravotnictví ta pravá legrace!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ale pak se chytneme společně kolem ramen, jako v Naganu a společnými silami celou to zlodějinu zaplatíme, už se na to těším
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
No tohle fakt nechapu jako bral bych jeste to prvni testovani jako takovy politicky gesto, slovaci si na silny reci/gesta potrpi. Bral bych to v pripade zeme, ktera nevi co s prachama. Ale sakra za tyhle situace, zvlast kdyz uz se vi dopredu jak je k nicemu?řidičBOB píše:SK jede opět cestou testování. Již jednou Zmatkovič sliboval, že když se lidi nechají testovat, budou data a vyhrajeme! Nestalo se. Ale to by asi napadlo i průměrně inteligentní korytnačku. Takže co uděláme? No přece stejnou chybu.
Hele, mne už fakt nikdo nepřesvědčí, že v tomhle není záměr. Přece ti lidé nemohou být tak hloupí?!
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Tak jsem se teď z ČT dozvěděl, že moje zpopelnění budou řídit Babiš s Hamáčkem! Al, vaj!! Nějak se mi ani nechce umřít.
Od nového roku je proplácení testů na PCR docela razantně (o 35%) sníženo od pojišťoven.
Takže bude možno testovat ještě chvíli dýl než dojdou peníze.
Takže bude možno testovat ještě chvíli dýl než dojdou peníze.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Hele! Nedělej jim v tom bordel! To je logistická operace a krizový manadžment!406 Coupe píše:Tak jsem se teď z ČT dozvěděl, že moje zpopelnění budou řídit Babiš s Hamáčkem! Al, vaj!! Nějak se mi ani nechce umřít.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vokys: neboj. Budou tisíce miliard! Sme šetřili v uplynulých rokoch, tak si to můžeme dovoliť
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Btw: ač nejsem fanoušek MP, tak zařadit je do druhé vlny očkování a ne jako PČR do první, je prasárna jak dělo!
Hlavně, že Prymule je naočkovaný...
Hlavně, že Prymule je naočkovaný...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Momentalne sa rozvija telemedicina, zaroven je mimoriadna situacia a pacient s COVD ma predsa uz PCR testami potvrdenu diagnozu.řidičBOB píše:A to nemyslíš vážně, že ATB a podobné věci se předepisují po telefonické konzultaci?! Já tedy nevím, ale takhle si zdravotní péči já nepředstavuji.fast001 píše:To nemyslis vazne, ze v CR nevedia lekari predpisat recept na dialku :O Ked to je mozne uz aj u nas v SR a mala by to mat kazda ambulancia.
Je to rovnake, ako ked mi lekar najprv pri vysetreni zoberie krv, tak potom mi posle recept elektronicky ked dostane vysledky, na co by som tam opat chodil?
RWD+atmo+maual
Ano Matovic sluboval nerealne veci.řidičBOB píše:SK jede opět cestou testování. Již jednou Zmatkovič sliboval, že když se lidi nechají testovat, budou data a vyhrajeme! Nestalo se. Ale to by asi napadlo i průměrně inteligentní korytnačku. Takže co uděláme? No přece stejnou chybu.
Hele, mne už fakt nikdo nepřesvědčí, že v tomhle není záměr. Přece ti lidé nemohou být tak hloupí?!
Teraz hovoria odbornici, ze testovanie bude musiet byt pravidelne a dlhodobe az do zaockovania.
Dovod je, ze ajpri sucasnej situacii niekolkotyzdnovy lockdown ledva stlaci Rt na 1,0.
S novou mutaciou nakazlivejsou o 40-60% je mozne, ze ani s lockdownom (aky mavame u nas) nebude mozne spomalit sirenie virusu
Koho to zaujima, posledne tri statusy tohto matematika to riesia
https://www.facebook.com/pavol.koprda
RWD+atmo+maual