Výběr kamery do auta.
Výběr kamery do auta.
Ahoj. Chtěl bych se zeptat jestli by mi někdo neporadil s výběrem kamery do auta. Koukal jsem na alze a docela se mi líbí tato: https://www.alza.cz/cel-tec-m6-dual-d4591342.htm. Nevím ale jestli by nebylo lepší vybrat nějakou jinou, moc se v tom nevyznám.
Re: Výběr kamery do auta.
Poradil bych ti nekupovat si takovyto shit v zrcatku, to v prvni rade.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Děkuji za radu. Mohu se zeptat jakou by jste doporučil?
Je tady na to téma, tak hledej..
Ja osobne mam xaomi yi dashcam, ale neni to zadny zazrak. Taky stala jen 1800. Doporucuji najit si neco okolo apson tech 3 tis a na youtube podivat jak to toci. Jestli z toho poznas SPZ a tak. Moje sice toci 1080p, ale je to stejne rozmazany takze to je ve vysledku max jako 720, spis min.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
Tento problém jsem taky nedávno řešil. Nakonec jsem se rozhodl pro tuto xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a rozhodně nelituju. Pokud chcete mít luxusně nahraný obraz, tak vám ji rozhodně doporučím taky.
Naposledy upravil(a) pavproch dne pon 07 kvě 15:24, celkem upraveno 1 x.
Důvod: edit by -pp-: Aleno, tak! Ešče raz a BANán.
kamera s nahravanim, to musi byt fakt luxus
nechcel by som mat kameru bez nahravania...
nechcel by som mat kameru bez nahravania...
Kuju za nahlášení, bubububu učiněno, odkaz smáznut. Bdělé oko cenzora halt trošku zaspalo, no.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ja by som daval rovna BAN na IP
takyto uzivatel ocividne neplanuje robit na fore nic zmysluplne, okrem postovania reklamy...
takyto uzivatel ocividne neplanuje robit na fore nic zmysluplne, okrem postovania reklamy...
Zdar chlapi, ja som tiež vyberal kameru do auta.. chcel som niečo nie moc drahé a zase nie totálny šrot, rozhodoval som sa medzi Forever VR-110 a MIO MiVue 785 nakoniec som vybral tú prvú, hlavne kvôli cene. Samozrejme každý si môže vybrať podľa seba, mne pomohlo xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx. Cena bola super, horšia je trochu viditeľnosť v noci, ale dá sa to prežiť, snáď som pomohol
Naposledy upravil(a) pavproch dne čtv 11 črc 17:14, celkem upraveno 1 x.