Sportovní náramek
Sportovní náramek
Používáte někdo? Vyplatí se to?
Re: Sportovní náramek
Nepoužívám, neb nesportuji a na gaučing a ležing ho nepotřebuji
RIDE TO LIVE – LIVE TO RIDE
Já bych právě do nějakýho asi šel, o tom fitbitu vím, koukal jsem na něj už dříve, ale zdá se mi celkem drahý. To by se mi líbilo klidně o litr dolů.
Ono jsi nenapsal co presne od toho ocekavas resp. jake minimal. funkce to ma mit.
Ja pouzival prvni generaci Garmin Vivofit (bez snimace tepu). Funkci to ma vlastne jedinou, a to pocitani nachozenych kroku, z toho to pak urci uslou vzdalenost, spalene kalorie atd. Vsechna data lze pres appku v mobilu/tabletu, nebo primo skrz PC posilat na profil v Garmin Connect.
To co dela, umi velmi dobre, proti drazsi konkurenci naopak treba neumi trvale propojeni s mobilem skrz Bluetooth a zobrazovani notifikaci. Tohle jsem ale treba ja nechtel a zas to prinasi i jednu pro me naprosto zasadni vyhodu - brutalni vydrz. Vsecko ostatni ma dobijitelne akumulatory s vydrzi cca tyden, v Garminu je knoflikova baterka s vydrzi rok+.
Garmin uz to tusim prestal vyrabet, ale poridit se to furt da -
1. gen.,
2. gen.,
3. gen.
Ja pouzival prvni generaci Garmin Vivofit (bez snimace tepu). Funkci to ma vlastne jedinou, a to pocitani nachozenych kroku, z toho to pak urci uslou vzdalenost, spalene kalorie atd. Vsechna data lze pres appku v mobilu/tabletu, nebo primo skrz PC posilat na profil v Garmin Connect.
To co dela, umi velmi dobre, proti drazsi konkurenci naopak treba neumi trvale propojeni s mobilem skrz Bluetooth a zobrazovani notifikaci. Tohle jsem ale treba ja nechtel a zas to prinasi i jednu pro me naprosto zasadni vyhodu - brutalni vydrz. Vsecko ostatni ma dobijitelne akumulatory s vydrzi cca tyden, v Garminu je knoflikova baterka s vydrzi rok+.
Garmin uz to tusim prestal vyrabet, ale poridit se to furt da -
1. gen.,
2. gen.,
3. gen.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Jako rok výdrž baterky je solidní, to se musí nechat. Ale vzhledem k tomu, že denodenně nabíjím jak telefon sluchátka tak mi tolik ani o tu výdrž nejde – nebo takhle není to určitě priorita. Jinak mi jde o klasik funkce, ty kroky, vzdálenost, notifikace, kalorie, měření spánku,... výhodou by byl dotykový displej. Bude to můj první náramek takže za něj nechci dát úplně 5K
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Právě proto bych to nešidil a rovnou koupil něco už na úrovni než si za rok kupovat jiný.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
No jo, ale když pak člověk zjistí, že to nevyužiju tak je to fakt dost. Já myslel, že bych do toho dal tak kolem 15 stovek.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak to snad víš předem, jestli to využiješ nebo ne
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Uz z tohoto pristupu je mirne patrne ze jdes cestou pokus/omyl, tedy to nepotrebujes, jen zkousis ze mozna by se to hodilo. Kup si Xiaomi Miband 2nd gen. za litr…DemeMare píše:No jo, ale když pak člověk zjistí, že to nevyužiju tak je to fakt dost. Já myslel, že bych do toho dal tak kolem 15 stovek.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/