Chtel bych pozadat zdejsi uzivatele, aby se vyjadrili, jestli pouzivaji bezpecnosti srouby na kola.
Je rozumne do nich investovat, nebo je to jen 'zabezpeceni na oko' (organizovane gangy jsou stejne "prislusne vybavene")? Predpokladam, ze vetsina ridicu sice parkuje doma v garazi, ale cas od casu kazdy musi nechat auto nekde venku ...
bezpecnostni srouby na kola
Re: bezpecnostni srouby na kola
Používal jsem je naposledy na Fabii před 12 lety. Od chvíle, kdy jsem zjistil, že pneuservis nehledá ořech, ale vezme si svůj, tak do dalších aut jsem je neřešil.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
nepoužívám je od té doby, co jsem musel odvrtávat bezpečák, protože nešel sundat ani origo ořechem, ani v pneuservisu speciálními natloukacími ořechy.
Navíc nové od Volva vyjdou skoro na dvojku a to se mi taky nechtělo dávat.
Navíc nové od Volva vyjdou skoro na dvojku a to se mi taky nechtělo dávat.
Volvo S60 2.4T
VW T2
VW T2
Používám. Kola mi pokud vím nikdy nikdo nekradl, ale mám lepší pocit.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
Bezpečnostní šrouby mám, ale asi žádná velká jistota to není. Před lety mi vlezli do garáže, rozbili okno u auta, v kufru našli ořech a ukradli kola
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Před rokem jsem byl svědkem, jak mechanik prolézal auto a nemohl najít ořech, kam ho majitel schoval. Nakonec byl ze zadu v zadní hlavové opěrce pod tapecem
Taky používám bezp. šrouby - OZ. A taky mám občas problém si zpomenout, kam sem schoval ořech....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
No právě, pokud ořech důkladně schovám, najde ho případný zloděj rychleji než já. Tak ho mám v kufru u rezervy, ale pak jsou bezpečáky spíš pro klid duše
Btw, jak mi před lety ukradli kola, chvíli jsem nosil ořech v tašce, co vláčím furt s sebou. Ale pak jsem jel na dovču s jinou taškou. No dobře to dopadlo
Btw, jak mi před lety ukradli kola, chvíli jsem nosil ořech v tašce, co vláčím furt s sebou. Ale pak jsem jel na dovču s jinou taškou. No dobře to dopadlo
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.