O to přece jde, vytahat co nejvíc za opravy. Jinak je to ale k nasrání, taková hovadina za takovej balíkřidičBOB píše:Tak mi zdechlo MMI...prej mechanická závada...ta legrace stojí kilo (slovy: jednostotisíc korun českých)
Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já se ale nenarodil včera, takže u mne jim to kilčo neklouzne:D
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
dneska už ani nikdo nepomůže ženskejm v nesnázi? nechalo je auto na čtyřproudym obchvatu v Písku, teď v pátek odpoledne provoz jak bejk, a za dobrou třičtvrtě hodinu, než jsem se tam dostal já, se jim dostalo akorát troubení, ale pomoc žádná..
klasika...
Přijdeš, zkusíš pomoc, když se podaří, nestane se nic. Ani díky. Když něco zkurvíš, pomáhej ti bůh.
Navíc nevíš, jestli ti, během pokusů o opravu, nějakej parťák nevybere tvoje auto.
Taky bych nepomohl. Jsem kurva.
Navíc nevíš, jestli ti, během pokusů o opravu, nějakej parťák nevybere tvoje auto.
Taky bych nepomohl. Jsem kurva.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- GeneHawkins
- Letec
Mávaly a nikdo nezastavil? Nemávaly. Když nemávaly, proč bych stavěl? Navíc, co bys asi tak chtěl s dnešním autem na ulici dělat? A kdyby chtěly odvézt nebo tak, tak by mávaly...
jasně jasně, je to daleko opodstatněnější, než týpek, co za náma zastavil a troubil, než jsem stih uvázat lano - už jsem k němu měl nakročeno, ale stihl se zařadit do levýho a odjet.
každopádně ke sjezdu to bylo 200 metrů, žádnej odstavňák.. než jsem si přečetl vaše argumenty, asi bych byl naivní a nápomocnej a zastavil.. teď budu asi skeptičtější
každopádně ke sjezdu to bylo 200 metrů, žádnej odstavňák.. než jsem si přečetl vaše argumenty, asi bych byl naivní a nápomocnej a zastavil.. teď budu asi skeptičtější
- GeneHawkins
- Letec
No jo, uvaž si za sebe cizí ženskou na lano. Jasná poukázka na novej zadek. A za svý.
Já nevím, ale nebylo jednodušší zavolat asistenci a využít zdarma odtah který je do určité hodnoty téměř v každém zákonném pojištění?
myslím, že problém je v tom, že málokdo tuší, že něco takového si vůbec v PR platí
Pravda vyděsí