Vánoční dárek pro fanoušky motorismu
Re: Vánoční dárek pro fanoušky motorismu
Z materiálních dárků by mě například neurazil plakát na stěnu:
http://guyallen.co.uk/shop-all
http://guyallen.co.uk/shop-all
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
primlouvam se za motokary, ty vzdy pobavi a clovek si zajezdi
Mirek
Mám dva tedy dva kandidáty, buď koupit ten voucher na motokáry a nebo, mě ještě napadla třeba kamera do auta. Poslední dobou mi přijde, že jezdí jak magor, tak jak pro jeho bezpečí, tak i moje.
P.S. ten voucher na jízdu měl k narozkám a byla to katastrofa celkem, říkal že si skoro nezajezdil, že ho víceméně vozil ten „profík“ a pak na rovince mu to auto půjčil, ale mohl jet max. nějakých 80km/h.
P.S. ten voucher na jízdu měl k narozkám a byla to katastrofa celkem, říkal že si skoro nezajezdil, že ho víceméně vozil ten „profík“ a pak na rovince mu to auto půjčil, ale mohl jet max. nějakých 80km/h.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Kamera je taky fajn...akorát nezapomínat sundavat, bo fetkám se to líbí.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To je ještě horší než jsem si představoval že jde za 2199.999 Kč nabídnoutTerezie píše:P.S. ten voucher na jízdu měl k narozkám a byla to katastrofa celkem, říkal že si skoro nezajezdil, že ho víceméně vozil ten „profík“ a pak na rovince mu to auto půjčil, ale mohl jet max. nějakých 80km/h.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
- GeneHawkins
- Letec
Já vůbec nechápu, co na tom někoho může lákat...
GeneHawkins - Chtěla jsem mu udělat radost, aby se projel v luxusnějším autě než je naše Fabie, ale ve výsledku to nebyla žádná výhra no :/.
řidičBob – jasně, s tím se počítá, zrovna u nás v ulici se krade skoro pořád. Mohl bys mi pls ještě nějakou doporučit? Nerada bych mu koupila nějaký krám, co se po chvilce rozsype.
řidičBob – jasně, s tím se počítá, zrovna u nás v ulici se krade skoro pořád. Mohl bys mi pls ještě nějakou doporučit? Nerada bych mu koupila nějaký krám, co se po chvilce rozsype.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně mám dlouhodobě dobrou zkušenost s produkty Mio nebo 0806mini
Pokud je možnost dokoupit, tak doporučuji CPL filtr.
Pokud je možnost dokoupit, tak doporučuji CPL filtr.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A co třeba nějaký outdoor kamery, něco jako gopročko, který uměj i natáčet v autě, že se prostě jen přilepí na sklo a natáčí celou cestu jako ty autokamery. Koukala jsem, že teď právě teď celkem dost kamer tuhle funkci umí, že bych zabila dvě mouchy jednou ranou. Měla bych jak kameru do auta, tak i třeba kameru na dovču na zážitky apod.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...nenatáčí celou cestu. GoPro je super kamera, co se týče vlastností kamery, možností uchycení, atd. Do auta má ale jednu podstatnou vadu - nelze jí za jízdy nabíjet; resp. nejde to snadno, jako u autokamer, které jsou k tomu primárně určené. Vydrží to pár hodin natáčet a pak konec - nabíječka. Takže je to použitelné na pár záběrů z okruhu, off-roadu a tak. Ale na kontinuální nahrávání jízdy to není.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time