honziss píše:Tak pred 15min mi dosla trpelivost s ridici kamionu co na D1 schvalne blokuji oba jizdni pruhy v zuzenich, prestoze je evidentni ze se do praveho vejdou. Vsechny do jednoho budu reportovat na 158 s podezrenim na unavu/alkohol/drogy. Cimzto zdravim ridice SK kamionu a gratuluju mu - ses prvni!
Tak na ně! Ne že bych si vedl nějakou statistiku, ale mám dojem, že SK řidičiti tam na to kašlou nejčastěji. Mě už tak několikrát blokoval SK kamion a jednou dálkový bus. Jinak k
mému videu na youtube se vyjádřilo několik řidičů kamionů ve smyslu, že mi tím blokováním zachránil vlastně život, protože kdybych se jej pokusil předjet, tak bych určitě způsobil hromadnou nehodu a zabil minmálně sebe... Když jsem jim tam napsal, že stejný den jsem za stejných podmínek přejel snad desítky jiných kamionů v omezení, kteří to ale udrželi ve svém pruhu a nic se nestalo, už mi nikdo neodpovědel...
Jsi tak akorát hlupák, já taky nepustím, za tmy a ještě deště, když je krajnice napůl v příkopu.. Můžeš mu děkovat, že ti momentálně znemožnil se zabít..
tie zúženia pre kamiony na D1 sú veľmi úzke cez deň sa tam bojím keď ma predbiehajú osobáky.. za podmienok ako sú na videu noc a dážď by som spravil to isté, kvôli tebe sa ja do garátu nevyjebem, mňa tiež doma čaká rodina za ktorou sa chcem zdravý vrátiť!
Absolutne suhlasin s vyssie uvedenym komentom si debil za par sekund riskujes zivot a ohrozujes druhych lebo ty si si kupil auto.