Jak na autoškolu.

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
kabelkajetu@pobox.sk
Dítě v autě

Jak na autoškolu.

Příspěvek od kabelkajetu@pobox.sk »

Áhoj, mám problémy udělat autoškolu... Vážně, smažíém se, ale vždy na mě ty smetci inspektoři něco najdou.

Jak se má správně měnit směr jízdy, jak se má správně jezdit do tunelu (podjezd, je to malý tunel, nad ním je vlaková trť) a jak se správně rozjezdit? Mě to vždy škubne.

A je mi to už líto... dělat to na potřetí, to mě štve.

PS: údajně sem se nekoukl do zrctáka, ikdyž sem tak kouknu, (při jízdě z připojovacím pruhu) ale inspektor to asi nepovažoval za dostaterčný.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak na autoškolu.

Příspěvek od řidičBOB »

zaplatit si kondiční jízdy navíc... Buď rád, že ti ŘP zatím nedali. Chyba bez dozoru může být fatální a zničit život mnoha lidem.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

Já si stejně myslím, že v autoškole se sice pěkně naučíš teorii, ale jezdit se naučíš až sám.
Jinak jak psal bob, kup si jízdy navíc a na zkoušce ze sebe dělej blbce - když se díváš do zrcátka, tak toč pořádně hlavou; když měníš směr jízdy tak blikej hodně dopředu (bacha při objíždění překážky - když sem dělal závěrečky tak sem objížděl stojící auto za kterým byla křižovatka a já blikal moc dlouho při vracení do pruhu, takže sem dostal zjeba, že sem blikal jako bych zatáčel); jinak nevím jak u vás, ale u nás dbají i na plynulost jízdy - skákání, rozjezdy, plynulé řazení, klidné řazení do pruhů a myslet hodně dopředu.
honzaj.
Dítě v autě

Příspěvek od honzaj. »

čau. Měl jsem podobné problémy. Pomohly mi kondiční jízdy. Ale byl jsem na ně v jiné autoškole, než kam jsem chodil normálně. Je lepší mít více názorů. Zkus kouknout do katalogu autoškol a najít si nějakou dobrou autoškolu ve tvém okolí a zkusit u nich kondiční jízdy.
Odpovědět