Pri ceste do Italie se mi rozbila automaticka prevodovka u meho Mercedesu Classe A 180, auto je z roku 2007 a bylo mi receno,ze se nevyplati ho opravit protoze oprava by stala vice nezli je hodnota auta a i po oprave s eventuelni repasovanou prevodovkou, kde by cena sice byla prijatelna, by byly stejne problemy...a bylo mi doporuceno vuz prodat. Vuz je ve Verone, dopravit ho zpet co CR by bylo nakladne a tak bych se pokusila ho prodat v Italii...
Pokud bych nasla kupce v Italii, jak mam potom postupovat pri prodeji a nasledovnem odhlaseni auta v Praze?
Dekuji predem za pomoc!!!
Jak odhlasit auto prodane v zahranici? prosim o pomoc!
Re: Jak odhlasit auto prodane v zahranici? prosim o pomoc!
pustup je dokonce jednodussi nez v pripade prodeje v CR. staci vzit znacky, TP, "maly technicak" a udaje o kupujicim a zajit na registr. vyplni se jeden formular a hotovo.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
na registr v Praze? a nic se neplati? to by bylo opravdu jednoduche!!!! tak ted uz ho jen prodat...Dekuji!!!!
na mistne prislusny registr. samozrejme se plati nejaky spravni poplatek.
da se taky vyuzit nektere z firem, ktere tyto sluzby nabizeji. sam uz jsem to parkrat resil pres spzservis.cz/
da se taky vyuzit nektere z firem, ktere tyto sluzby nabizeji. sam uz jsem to parkrat resil pres spzservis.cz/
Autoforum.cz
Mám tušení, že při exportu chtějí evidenční kontrolu - aby se lidi vývozem nezbavovali dokladů....
MG - radost až na kost.
nedavno jsem temer prodal auto na SVk a evidencka nebyla pozadovana
Autoforum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Je to skutečně tak jednoduché a stojí to 450,-, evidenčka netřeba. Velký, malý TP, značky, žádost o vývoz, zelená karta. Platnost exportních značek je až 3 měsíce. (Značky, velký, malý TP nejsou ani potřeba, stačí nahlásit ztrátu TP a za 100,-/ks vystaví na místě nové).