Dotazník na prodej automobilů

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
študent01
Spolujezdec

Dotazník na prodej automobilů

Příspěvek od študent01 »

Ahoj, byli byste prosím tak hodní a vyplnili mi dotazník do školy? Jedná se o chování zakazniku a zkušenosti s prodejem jak ojetých, tak nových automobilů (vyberete si na co chcete odpovídat a podle toho budou následovat další otázky)
Drtivá většina otázek je klikacích, na někoho může čekat i rozepisovací, ale ta je nepovinná, vím jak je to otravné. (Pokud ji vyplníte, vůbec se nebudu zlobit)
Časová náročnost na pár minut. Záleží na odpovědích.
Mockrát děkuji za případné vyplnění a k některým otázkám klidně rozveďte diskuzi.

http://goo.gl/forms/JpqSUdkAQz
Vana
Letec

Re: Dotazník na prodej automobilů

Příspěvek od Vana »

Jsem ti to vyplnil ale dotazník vůbec neřeší více aut. Otázka kolik chci investovat do nového auta nejde zodpovědět když chci zrovna koupit tři auta a každé úplně jiné - tj každé bude stát úplně jinak. I ta sleva je formulována jako bych v minulosti koupil pouze jedno jediné auto, stejně tak průběh nákupu atd. Podle mě je to udělané docela blbě
eLzyx
Autoškolák

Příspěvek od eLzyx »

málokdo kupuje 3 auta naráz. A těžko řešit nějakou složitou rozhodovací logiku v online dotazníku.
Hodil bych tam průměrnou cenu za ty tři.
A co se týče aut v minulosti ... asi je předpoklad, že každý popíše poslední zkušenost. Nebo to nějak zprůměruje. Koupě 3 aut, 2x byla auta na place, 1x ne, protože šlo o "virtuální" nabídku? Mám na výběr jen ano/ne? Dám ano, nedělám z toho vědu. Obvykle auta jsou na place, akorát u AAA ne.
Volvo S60 2.4T
VW T2
študent01
Spolujezdec

Příspěvek od študent01 »

Díky Vám za připomínky a vyplnění
To Vana - Jak říkal Elzyx, je to spíš ojedinělý případ. Už takhle má ten dotazník celkem asi 65 otázek rozdělených do 3 velkých sekcí a asi 40 podsekcí. Vím, že tam mám nějaká hluchá místa, ale víc dělit už nechci, abych se v tom poté vůbec vyznal. Zkrátka dát průměr nebo poslední nákup. Stejně se k on-line dotazníku musí přistupovat s určitým odstupem, protože bůhví jaký troll to vyplňuje :D
Odpovědět