Odposlechy a uzavření se v rámci EU děje vcelku běžně řekl bych, žádná novinkawerwolf114 píše:můžou to být třeba odposlechy, uzavřené hranic... No, pokud by byl diktátor protiimigrační, tak by docela lehce mohl proti imigrantům zakročit, nic by ho v tom nebrzdilo
Imigrace - Co si o tom myslíte?
Re: Imigrace - Co si o tom myslíte?
Popravdě řečeno, absolutně nechápu smysl dotazníku. Otázka demokracie a imigrace nestojí v protikladu. Naopak, kdyby v EU byla skutečná demokracie, imigraci by již dávno bylo učiněna přítrž. Jsem si zcela jist, že politici, zejména to nevolení evropští jednají (nebo svojí nečinností působují) proti vůli většiny evropanů.
Konflikt je mezi imigrací a nesmyslným celoplanetárním pojetím humanity a lidských práv, bez jakýchkoliv lidských povinností a odpovědnosti. Demokracie nebo nedemokracie s tím nemá nic společného.
Kdyby tě skutečně zajímal jiný pohled na věc, než nabízejí mainstreamová media, pust si dva díly rozhlasového pořadu:
http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3495189
http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3499791
Určitě to stojí za to.
Konflikt je mezi imigrací a nesmyslným celoplanetárním pojetím humanity a lidských práv, bez jakýchkoliv lidských povinností a odpovědnosti. Demokracie nebo nedemokracie s tím nemá nic společného.
Kdyby tě skutečně zajímal jiný pohled na věc, než nabízejí mainstreamová media, pust si dva díly rozhlasového pořadu:
http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3495189
http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3499791
Určitě to stojí za to.
-
- Adept autoškoly
Ctrl_j: No, podle některých lidí ano.
Honza42: To se nezlob, ale politickým systémům rozumím dost dobře. Můžeš mi říct podle čeho hádáš, že nevím, co je to fašismus a proč mi tu vykládáš o nacismu, který jsem vůbec ani nezmiňoval? Ale když už se ptáš, tak jedním z hlavních znaků fašismu je např. autoritativní a silný stát(v podstatě diktatura), militarismus nebo taky nacionalismus. Upřímně by mě zajímalo, co na dotazníku nechápeš, je docela jednoduchý, prostě chci jenom zjisti, co je pravdy na tom, že lidi odmítající imigranty tíhnou k autoritativním režimům. O tom, že by tihle lidi byli fašisti nebo že demokracie brání boji proti imigraci.
oxik: S těmi odposlechy máš dost možná pravdu, nicméně nikdo to nepřizná. Tím uzavřením hranic sem nemyslel zavedení hraničních kontrol, ale spíš něco, jako sme tu měli za komančů.
Honza42: To se nezlob, ale politickým systémům rozumím dost dobře. Můžeš mi říct podle čeho hádáš, že nevím, co je to fašismus a proč mi tu vykládáš o nacismu, který jsem vůbec ani nezmiňoval? Ale když už se ptáš, tak jedním z hlavních znaků fašismu je např. autoritativní a silný stát(v podstatě diktatura), militarismus nebo taky nacionalismus. Upřímně by mě zajímalo, co na dotazníku nechápeš, je docela jednoduchý, prostě chci jenom zjisti, co je pravdy na tom, že lidi odmítající imigranty tíhnou k autoritativním režimům. O tom, že by tihle lidi byli fašisti nebo že demokracie brání boji proti imigraci.
oxik: S těmi odposlechy máš dost možná pravdu, nicméně nikdo to nepřizná. Tím uzavřením hranic sem nemyslel zavedení hraničních kontrol, ale spíš něco, jako sme tu měli za komančů.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nic takového nemůže nastat, ani kdyby nakrásně někdo chtěl, protože na to nemáme dostatek ozbrojených složek, které by zelenou hranici chránili.werwolf114 píše: Tím uzavřením hranic sem nemyslel zavedení hraničních kontrol, ale spíš něco, jako sme tu měli za komančů.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Adept autoškoly
Já taky netvrdím, že to možné je, jenom se prostě ptám, jestli by to lidem nevadilo(kdyby to bylo možné).
Co na tom nechápu? Vůbec nic. Ty tím vůbec nic nezjišťuješ. Dáváš do souvislosti věci vůbec nesouvisející a tím je to těžce navádějící. Dostaneš tak nesmyslné odpovědi na nesmyslné otázky. Takže pokud z toho vyvodíš jakékoliv závěry, budou chybné.
-
- Adept autoškoly
Dotazník má odpovědět na to, jestli je pravda, co s oblibou říkají příznivci imigrace, teda to, že lidé odmítající imigraci jsou "fašouni a odpůrci demokracie", podle toho jsou postavené otázky a myslím, že tomu i odpovídají.
Souhlas s Honzou42, demokracie a odmítání imigrace se nevylučují. Minulý týden voliči v kantonu Ticino odhlasovali v přímém referendu zákaz nošení burek i pro zahraniční turisty. A že by ve Švýcarsku nebyla demokracie? Naopak si myslím, že spíše jinde v Evropě není.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
-
- Adept autoškoly
Vždyť já taky netvrdím, že je to v rozporu, jen prostě chci zjistit, jestli má imigrace opravdu takový vlil na lidi, že by byli ochotní přijmout diktaturu, jak říkají levičáci.