Jak dostat doklady
Jak dostat doklady
Prosím o radu koupil jsem auto sepsali jsme kupní smlouvu zaplatil jsem a auto jsem si odvezl i s malým a velkým TP doma udělal pojistku evidencku a poslal zpět majiteli k převodu. Je to už pres měsíc a majitelem pouze slibuje ze TP posle auto převede atd. . Jenže evidencka už je neplatná a auto převedené není .Ted mi už nebere ani telefon!! Na policii už jsem byl a tam mi řekli ze nic nespáchal. Takze mam auto klice a smlouvu to je vse. Nějaké rady???? Díky
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak dostat doklady
Buď za ním poslat kamaráda Sergeje, aby s ním hodil řeč nebo domluvit PČR, že nějaký TČ by se v tom najít dal, kdyby se jenom trošku chtělo.
Samozřejmě, že zdravý rozum říká, neposílat nic cizímu člověku, ale naopak si od něj nechat napsat plnou moc (při podpisu smlouvy) a potřebné úkony udělat sám.
Samozřejmě, že zdravý rozum říká, neposílat nic cizímu člověku, ale naopak si od něj nechat napsat plnou moc (při podpisu smlouvy) a potřebné úkony udělat sám.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jenomže PČR SE EVIDENTNĚ NECHCE. Prej já mu dal peníze on mě auto tak je vše v pořádku!
No až budeš kupovat další auto, tak budeš vědět, jak na to
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
je otázka, jak máte sepsanou tu smlouvu... Zejména - kdo zařizuje přepis a jaké jsou jeho povinnosti v tomto ohledu, včetně lhůty na vyřízení.xdany píše:Jenomže PČR SE EVIDENTNĚ NECHCE. Prej já mu dal peníze on mě auto tak je vše v pořádku!
Pokud to tam definované není, tak promiň, ale jsi hloupý...a pokud je a smlouva se nedodržela ze strany prodávajícího, tak odstoupení od smlouvy, resp. mohly by být i naplněné znaky podezření ze spáchání podvodného jednání...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
No nevím kdo je hloupí ale zákon stanoví 10 dní pro prodávajícího pod pokutou 50tisíc ale policii to nezajímá. Ve smlouvě je jasně popsán postup převodu!!!! a neprominu!!!!!!!!!
Rady typu že jsem DEBIL to tedy opravdu nepotřebuji
Když od někoho potřebuji radu, je vhodné psát defenzivněji, zvlášť, když vím, že debil opravdu jsem.
Tak příště bych začal třeba takto - prosím vás, vím, že jsem úplný debil, ale udělal jsem takovou blbost - .... a uvidíš, že všichni budou mnohem vstřícnější...
PČR to zajímat nechce, protože je to práce a navíc toto není věc trestněprávní, ale občanská - pošli doporučený dopis s výzvou a fikcí doručení, po 14ti dnech druhý a následně se nech zastupovat advokátem s vypočítanou sumou, kterou budeš požadovat jako náhradu ušlého zisku apod..
Tak příště bych začal třeba takto - prosím vás, vím, že jsem úplný debil, ale udělal jsem takovou blbost - .... a uvidíš, že všichni budou mnohem vstřícnější...
PČR to zajímat nechce, protože je to práce a navíc toto není věc trestněprávní, ale občanská - pošli doporučený dopis s výzvou a fikcí doručení, po 14ti dnech druhý a následně se nech zastupovat advokátem s vypočítanou sumou, kterou budeš požadovat jako náhradu ušlého zisku apod..
A tohle nešlo napsat hned? Děkuji za radu
V první větě píši "prosím o radu" a pořád si nepřipadám jako debil ani že bych udělal něco špatně tak proč to psát? Prostě jsem narazil na debila já