Ubytování Vysoké Tatry

Volné diskuse na libovolná témata...
jerry
Letec

Re: Ubytování Vysoké Tatry

Příspěvek od jerry »

Z Vysokých Tater jsem doma. Počasí bylo super, byli jsme pořád v přírodě, ubytování v hotelu Toliar na Štrbském Plese v poměru cena/výkon příjemně překvapilo :) Potud vše ok. Ale co bylo pro mě hodně velkým šokem, to byla dálnice D1. Nedivte se mi, v posledních letech jezdím jen západně od Prahy, spíše ještě západně od Šumavy. V mediích pořád dokola o její opravě, jako byl komančů boj o zrno, tak dnes hrdinné budování této tepny. Tak jsem to čekal podstatně lepší než při poslední jízdě před 8 lety. Jak povrchem, tak odpočívkami. Ale tohle je jednoznačně šílená ostuda naší republiky :( Proboha, to si opravdu myslí, že se tímto systémem lepení ptačího hnízda dopracujou k nějakému výsledku, nebo jim jde jen o to tunelování při stavbě? A ještě jedný věci jsem se všimnul. A to jak je D1 od Vysočiny k Praze znatelně lepší. Že by kvůli návratům z chat a chalup do matičky Prahy? Moraváci, nenechte si to líbit. Závěr: Tatry se mi moc líbily, vrátím se tam, ale pojedu z Bavor přes Rakousko, tohle už fakt ne. Ti co musíte jezdit po D1, tak mi nekamenujte, já jsem z Aurory nevystřelil :D
Naposledy upravil(a) jerry dne úte 01 zář 07:20, celkem upraveno 1 x.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

A ještě za to chtěji 1500 :)))
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Já si koupil jen 10-denní známku za 310 ;) Fakt je, že to, že nemusím užívat české dálnicce, jsem si ničím nezasloužil. Jen mám štěstí s bydlištěm na západě republiky a orientací mé práce na západ, a tedy i ježděním tam. Ale neříkám, že nejsem rád :) Ale abych vlákno uzavřel, tím čím začalo, tak hotel Toliar na štrbském Plese mohu doporučit. Pokoje prostorné, čisté, nově rekonstruované, snídaně i večeře formou bufetu v dobré kvalitě, wellness slušný. Je dobré, že majitel bydlí přímo v hotelu a má tedy vše pod dohledem. V poměru cena/výkon určitě dobré, byli jsme příjemně překvapeni.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Dobry vedet, do Tater se koncem roku chystam :)

Jen pro info ostatnich, letos jsem dalnicku sehnal pres program iBod, nacitaj se na to treba litry maxxmoutiona a ted mam dalnicku na rok zadaco..
Odpovědět