Desky neměnil jsou tam předchozí a netušim jak a kde to mazal ale tenkrát mi o tom říkal že se to nesmí dostat tam a tam a nesmí se to dát na špínu. kamarád u něj byl před týdnem měl to samé jako já akorát má Hondu Prelude Polské kotouče a on je v klidu a brzdí jak píčus to samé i jízda já to chtěl vyzkoušet v sobotu a už se k tomu asi nedostanu mám strach aby to nemělo stejně negativní následek jako předtímpavproch píše:měnils i ty desky?
jo a taky důležitá věc je jak a čím se to při montáži maže - MUSÍ to být tepelně odolná Cu vazelína a NESMÍ se dostat na činnou stranu desky ani kotouče....
Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Hmmm, tak to ten tvůj mechoš bude asi hodně dobrej oddíl.... doporučuju změnit lokál a ty desky tam urychleně dát nové (nezasrané od maziva) a pořádně to zajet....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- GeneHawkins
- Letec
Házej náboje a v nápravách jsou vůle. Změřit náboje a povyměňovat kdeco.
Pokud se ti ovšem klepe volant i bez brždění, jsou buď nevyvážená kola nebo (spíš) v prdeli gumy.
Pokud se ti ovšem klepe volant i bez brždění, jsou buď nevyvážená kola nebo (spíš) v prdeli gumy.
z brna na letiště do vídně ve všední den ráno/dopo .. přes mikulov nebo přes blavu?
přes blavu je to podle plánovače o 40km dál, ale časově totéž. rozhodující budou zácpy.. ve vídni jistota, ale zase to úplně nestojí. jak je to přes blavu?
přes blavu je to podle plánovače o 40km dál, ale časově totéž. rozhodující budou zácpy.. ve vídni jistota, ale zase to úplně nestojí. jak je to přes blavu?
Pravda vyděsí
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Blava je z toho smeru teraz (cele prazdniny) viacmenej v pohode, pruser moze byt iba v pripade nehody...
Vacsi problem vidim z BA do Viedne, prednou tam nieco prerabaju, stara cesta by mala byt este uzavreta ale ten posledny usek by sa mal dat v pripade potreby obist (Fischamend).
Vacsi problem vidim z BA do Viedne, prednou tam nieco prerabaju, stara cesta by mala byt este uzavreta ale ten posledny usek by sa mal dat v pripade potreby obist (Fischamend).
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Jel bych normalne rovnou na Viden, opravuji ted ve Vidni most přes Dunaj, občas to tam stoji, ale zdrzeni max 10-15 minut.Brus píše:z brna na letiště do vídně ve všední den ráno/dopo .. přes mikulov nebo přes blavu?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Bond007 píše:Jel bych normalne rovnou na Viden, opravuji ted ve Vidni most přes Dunaj, občas to tam stoji, ale zdrzeni max 10-15 minut.Brus píše:z brna na letiště do vídně ve všední den ráno/dopo .. přes mikulov nebo přes blavu?
Já tam stál jedno pondělní ráno hodinu a půl.. tak si radši dej rezervu..
Jsem zaměstnancem firmy, která chce podat trestní oznámení na svého zákazníka. Musím jako obyčejný zaměstnanec mít při podání oznámení plnou moc od jednatelů?
Pokud to jdes podavat za firmu tak zcela určitě
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- Mattbaylesa
- Řidič začátečník
Zdravim. Zajimalo by me, jestli je kónický spoj u vyfuku nutne varit nebo staci spona. Mechanik, ktery menil vyfuk predchozi majitelce meho auta nic nevaril, ted po par letech je ve spoji vule.