Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Rychlodotazy:
Co to bude až to bude na štěrboholský spojce směrem na čerňák?
Kdy dokončí část před lanovým mostem?
Co to bude až to bude na štěrboholský spojce směrem na čerňák?
Kdy dokončí část před lanovým mostem?
obec se rozhodla postavit mi před domem na ulici veřejné osvětlení. přišlo mi oznámení o zahájení územního řízení. Co se proti tomu dá dělat?
Pravda vyděsí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
no, pokud ti to poslali, tak asi budeš účastníkem řízení a jako účastník se k tomu můžeš vyjádřit. Aby to mělo věcně hlavu a patu, nechal bych si to vypracovat od právníka.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
rozhodne bych si nechal predlozit projekt a zhodnotil nasviceni domu. jde o tvar a nasmerovani svitidel, aby to opravdu svitilo na ulici a ne lidem do obyvaku. a pak se podivat na umisteni sloupu, ktere se casto objevi na tech nejnevhodnejsich mistech - ja mam jeden u jednoho vjezdu, druhy u druheho a neskutecne prekazi oba
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
tam ty jednosměrky se budou nasvětlovat?
praktická: dyž budeš pro územku "dělat" problémy, dostaneš se na seznam potížistů a budeš mít při každém jednání na rožnovském úřadě peklo na zemi....
praktická 2: na OF.cz je jeden takový, co se návrhama VO živí, třeba by ti dokázal pomoct, abys dělal potížistu "kvalifikovaného-odborného"...
praktická: dyž budeš pro územku "dělat" problémy, dostaneš se na seznam potížistů a budeš mít při každém jednání na rožnovském úřadě peklo na zemi....
praktická 2: na OF.cz je jeden takový, co se návrhama VO živí, třeba by ti dokázal pomoct, abys dělal potížistu "kvalifikovaného-odborného"...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
já jsem ted nedávno pořídil barák a jedna z prvních věcí, co jsem si všiml, bylo že na té ulici není VO, což mě nadchlo a pár měsíců potom mi přijde tohle - mě jebne.
zatím díky. Zítra zajdu na úřad prohlédnout si tu dokumentaci, protože ano, jsem účastník řízení.
a taky dosud mě spíš vadilo to světlo, ale MM díky za poznámku o vjezdu.
PP: v jednosměrkách VO je. mám to jinde - SZ
edit - tak alespoň jsem už ted zjistil, že to bude na protější straně ulice (uličky), takže mi to nemůže ve vjezdu zavazet.
zatím díky. Zítra zajdu na úřad prohlédnout si tu dokumentaci, protože ano, jsem účastník řízení.
a taky dosud mě spíš vadilo to světlo, ale MM díky za poznámku o vjezdu.
PP: v jednosměrkách VO je. mám to jinde - SZ
edit - tak alespoň jsem už ted zjistil, že to bude na protější straně ulice (uličky), takže mi to nemůže ve vjezdu zavazet.
Pravda vyděsí
to ne, ale o to vice ti to bude svitit do oken. trval bych na trychtyrovitych svitidlech s nulovym vyzarovanim nahoru a do stran
Autoforum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Brus: to si můžeš pískat...nám zase obec původně slíbila silnici, osvětlení i chodník a již pár let si stavební úřad vymýšlí všechno proto, aby to obec nemusela realizovat! Mrdky zdechlý!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Parkujete někdo, nebo máte někdo zkušenost s P+R v Praze? Když nemám předplacenou jízdenku (lítačku), kolik mě to vlastně bude stát? Nějak jsem z těch podmínek na dpp.cz zmatený. Dříve to bylo tak, že kdo koupil lístek na parkování, tak měl jízdné zdarma, ale to už je asi utopie co?
Jde mi o to, jestli když to nechám na P+R, jestli mám třeba nějakou slevu na jízdné...
Jde mi o to, jestli když to nechám na P+R, jestli mám třeba nějakou slevu na jízdné...
Naposledy upravil(a) PetrL dne pát 26 čer 07:17, celkem upraveno 1 x.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
pokud nemáš předplacenku, tak jedeš na normální jízdenky + parking P+R, což je myslím 20 na den.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time