F1
Re: F1 2011
Tak on závod bude trochu delší než jedno kolo kvalifikace, takže se necháme překvapit, jak na tom bude letos spolehlivost, výdrž pneumatik a strategie jednotlivých týmů..
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
Myslim, ze na jakekoli zavery je trochu brzy Ja tedy F1 nesleduji od dob, co zacali mrvit pravidla smerem k nahodnym vysledkum, aby z toho byla co nejvetsi show (slysel jsem, ze brzy dojde i na umele zavlazovani trate ), ale sezona ma trochu delsi prubeh nez tri treninky a kvalifikaci a zvlaste v dnesni dobe, kdy se skoro nemuze testovat (dalsi pro me nesnesitelny nesmysl), se bude v prubehu sezony menit leccos...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
To urcite... Ale vypada to na opet na Redbull, jednak kvuli ohebnejsimu prednimu kridlu a taky maji stale prostor na zlepseni, jelikoz v kvalde ani jeden z jezdcu udajne nepouzil KERS, takze je otazka jestli ho vubec maji...
Taky je ale otázka, jestli mají i spolehlivost a jestli budou všem odcházet pneumatiky stejně.. Jak říkám, zítra budeme moudřejší..
vite jak loni, taky se v puli zdalo ze je jasno, pak se to otocilo a nebyt ne techniky a ani pilota, ale blbeho rozhodnuti staje, byl vitez ten, ktery po puli sampionatu na to vubec nevypadal.
To souhlasim... skoro jsem slavil:) Ale bylo to zpusobeno prevazne chybami redbullu...
Tak každopádně pěkný závod.. Jenom ta strategie Mercedesu v boji o titul je mi záhadná..
pohodova nuta jako posledni roky
Tož víme že Alonso nevyhrál..
to sem uprimne v ramci kondice aut RB ani necekal. V podio jsem doufal to nepopiram a 4. misto neni uplne ono, ale vis jak. Loni byl v puli paty a nakonec to byl moralni vitez.