Místo pro driftování
Místo pro driftování
Dobrý den, je někde v Praze nebo její okolí nějaký prostor, kde by se dalo driftovat bez omezení ostatních lidí ? Nějaký opuštěný plac, kde nikoho nebudu rušit ?
Re: Místo pro driftování
Strahov, když jedeš z Malovanky, tak napravo od stadionu, velkej plac, akorat trochu nakloněnej.antibol píše:Dobrý den, je někde v Praze nebo její okolí nějaký prostor, kde by se dalo driftovat bez omezení ostatních lidí ? Nějaký opuštěný plac, kde nikoho nebudu rušit ?
Střešní parkoviště OC 6ka, akorát místní ostraha volá PČR, která se pak pokouší dělat bububu ale jinak je to místo bezpečný, protože je tam minimum sloupů, málo aut, který navíc parkujou kolem vchodu a nalakovanej beton v kombinaci s vodou nebo sněhem funguje ja kluzná plocha na polygonu, tj bude ti stačit malá rychlost a jedny gumy.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Pražáci rádi Džbán
Jinak přidám svojí zkušenost z Plzně - parkoviště u Techmania.. nestíhali jsme představení a tak jsem autu trošku dával.. od závory na parkovišti až k vybranému místu..no ještě, že jsem začal brzdit včas, sklouzl jsem se dobrých 30 čísel a zastavil přesně před betonovou zdí Při odjezdu si pak zapracovalo DSC, ale to už bylo chtěné
Jinak přidám svojí zkušenost z Plzně - parkoviště u Techmania.. nestíhali jsme představení a tak jsem autu trošku dával.. od závory na parkovišti až k vybranému místu..no ještě, že jsem začal brzdit včas, sklouzl jsem se dobrých 30 čísel a zastavil přesně před betonovou zdí Při odjezdu si pak zapracovalo DSC, ale to už bylo chtěné
On i ten Strahov je jen pro místní dopravu nebo obsluhu. I tam hrozí PCR
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou
To je pravda, nicmene se to tam +/- toleruje, dokonce jsem am videl nacvicovat i autoskolu obcas.karelpipa píše:On i ten Strahov je jen pro místní dopravu nebo obsluhu. I tam hrozí PCR
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
no, právě bych neřekl, že Strahoff je tolerován... Dříve nebo později někdo zavolá PČR. PRvní ale dává pouze varování...pokud se ale vrátí a nachytají tam stejná auta, tak už je to za nějaký ten poplatek do rozpočtu Bureše.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
každopádně děkuji za odpovědi a doufám, že se něco normálního bez rizika najde