SPZ
SPZ
Dobrý den, měl bych takový dotaz. Když mám vytuněné vozidlo Škoda felicia, a v předu na nárazníku nikam nejde umístit SPZ, jestli se tam může dát samolepící SPZ. Na několika vytuněných vozidlech jsem to již viděl, ale nevím jestli je to legální a jaké to má podmínky užívání. Díky všem za odpověď.
-
- Autoškolák
Re: SPZ
dost pochybuju, že 90% z vytunenych aut maji vse legalni ..stacilo mi, kdyz me tehda s moji PREMPLACANOU feldou zastavili policajti a na miste mi brali technicak za podlozky, folie na oknech, clonitka, zadni nehomologovane svetla a nekvalitni diody pod nima ... a vubec se jim nedivim. s odstupem casu uz taky vim, ze to ani nebylo hezke,a ani bezpecne
..... pěkná sebereflexe ..... to by mohli použít u BESIPukoncernova_simonka píše:.... podlozky, folie na oknech, clonitka, zadni nehomologovane svetla a nekvalitni diody pod nima ... a vubec se jim nedivim. s odstupem casu uz taky vim, ze to ani nebylo hezke,a ani bezpecne
Niko nadžanel ko kerdža
-
- Autoškolák
to by nemohli, tunit jsem přestala, ale prasit ne
A to se ani nemusí jednat o klasický tuning tak jak je tady myšlený. Stačí třeba jen takové opletené brzdové hadice a člověk už se pohybuje v těžké ilegalitě jak mi bylo nedávno naznačeno na STK...koncernova_simonka píše:dost pochybuju, že 90% z vytunenych aut maji vse legalni ..
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
-
- Autoškolák
no jasně, a nevím hlavně k čemu to, je když stejně stačí na té STK mít známého .. ikdyž se už dost monitorujou, a všecko se hlídá .. sama jsem se v únoru přesvědčila, že přední folie z oken strhávat nemusím apod.
Jojo, já ale nemám žádný hard tuning. Pouze mám přestříkané auto, čirou optiku a pak právě ten přední nárazník, kam se nedá dát SPZ. Když tedy nejsou ty samolepící SPZ legální, tak k čemu slouží ? Napadlo mě dát na ten nárazník dopředu samolepící SPZ a tu plechovou dát za okno. Ale to si myslím taky nebude legální. Jinak moc díky za odpovědi.