Jak u auta dosáhnout brumlavého a bublavého zvuku
Jak u auta dosáhnout brumlavého a bublavého zvuku
Čau lidi vím sice že tohle téma se v minulosti párkrát řešilo ale teť pls vážně jak by se z obyč 4 válce (škoda 120,favorit 1.3-fabia 1.4 v podstatě fačko převrtaný na 1.4) dal udělat dobrej orchestrion napadlo mě tohle co takhle zvýšit kompresi snížením hlavy trochu štelnou ventily a snížit volnoběh něco málo pod 800 ot/min a na svody místo tlumičů přidělat výfuky z nějakýho choppra nebo harleye
Já vím zní to směšně ale co myslíte fachalo by to aby to mělo bublavý zvuk jako nějaká Amerika nejde my o přímo zvuk V8 ale aby to hezky na volnoběh bublalo a bylo to i trochu znát ve výších otáčkách
Já vím zní to směšně ale co myslíte fachalo by to aby to mělo bublavý zvuk jako nějaká Amerika nejde my o přímo zvuk V8 ale aby to hezky na volnoběh bublalo a bylo to i trochu znát ve výších otáčkách
Re: Jak u auta dosáhnout brumlavého a bublavého zvuku
Stačí jen v originál výfuku tyčkou od smetáku vyrazit přepážky
-
- Autoškolák
pridej dalsi ctyri valce a nevymyslej kraviny.Koumyy píše: ale teť pls vážně jak by se z obyč 4 válce (škoda 120,favorit 1.3-fabia 1.4 v podstatě fačko převrtaný na 1.4) dal udělat dobrej orchestrion
Jo jo se ti řekne tak my dej prachy na dodge charger 69 a ja si ho koupím ja mám svou škudku rád akorát chci trochu vyladit zvuk mě se ten bublavej jak maj Ameriky nebo choppery líbí a nemusím mít zrovna 8vál udělat zvuk s V8 to umí každý Kokos...pridej dalsi ctyri valce a nevymyslej kraviny.
Ale předvíst pěknej zvuk u 4 vála to je jiný umění
Jinak co myslíte ostatní fachalo by to ? podle očekávání
Zavřít dovnitř medvěda a potopit auto po pás do vody.
Chvíli by to snad brumlat a bublat mohlo.
Chvíli by to snad brumlat a bublat mohlo.
Zvuk ameriky nedělá vejfuk ale motor, jak se říká z hovínka bič neupleteš. Navíc budeš vypadat ve favoritu s jakýmkoliv ladákem směšně. Kup radši tempo, sprej v odstínu, pouprav rezatý místa a budeš z toho mít větší radost
-
- Řidič začátečník
Nejlepší bude koupit si Subaru Impreza
si děláte prdel, ale já už viděl feličitu 1.3MPI se 4 koncovkama výfuků (aspoň 75mm průměr) jako má ///M3... jj, hornoběčvjani....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
podívej se na youtube na 130RS, nebo 130LR. je tam dost videí i se zvukem, tam uvidíš jak to může znít když je to udělané pořádně. Ale nejspíš se to nebude až tak moc lišit od varianty navrhované Vanou, teda vymlátit existující výfuk.
Pravda vyděsí