Zvysenei vykonu
- MaRRos
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zvysenei vykonu
pavproch : ahoj, prosím tě, mohl bys mě navést někam kde bych našel více informací k tvé radě? vůbec nevím co to je... sorry
Mároš - C2 VTSport
Marros: to co ti nabízí hothatchshop.cz tak je relativně standardní řešení. Kámoš to má takto na Focusu ST, co tam hodil decat a funguje to v pohodě.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- MaRRos
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
opravdu? Jak je to možné? Vždyt obsah kyslíku se nemění, leda že by se to k ní až tak nedostalo díky té "odbočce"? Já zkoušel lambdu vyhodit a nechat jí měřit čistej vzduch v motorovým prostoru. Taky udajně ověřený recept. A výsledek? Porucha znovu, prostě to pozná...
Mároš - C2 VTSport
Nevím přesně jak to funuguje - nepátral jsem po tom, ale prý to odstínění pomůže. CTR má taky 2 lambdy a někde na fóru jsem četl, že to má někdo takto udělaný. Ideální je samozřejmě tu lambdu "vypnout" v ECU, tak to mám i na mým autě... Nevím jak je to u tvýho auta, ale v CTR se používá jen jako detekční pro funkci catu.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- MaRRos
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
osobně si myslím, že ta druhá tam opravdu jen ověřuje funkci kaťáku. Netušíš náhodou kde a jak se její činnost vypíná, přístup k diagnostice mám.
upřímně kdybych měl jistotu, že bude opravdu makat to odstínění od "hothatche" tak neváhám, ale nerad bych vyhodil "litr"
upřímně kdybych měl jistotu, že bude opravdu makat to odstínění od "hothatche" tak neváhám, ale nerad bych vyhodil "litr"
Mároš - C2 VTSport
Tak to ti bohužel nepomůžu, motor si sám naladit neumím. Ale zkusil bych se optat někde kde dělají chiptuning, tam by si s tím mohli umět poradit. Zkus třeba měření-výkonu...
- hothatchshop.cz
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
Prodal jsem cca 100ks a nikdo mi nehlásil, že by to nefungovalo. 2. lambda je ve většině případů opravdu jen pro kontrolu funkce katu.
E85
...alias BHudak na AR
...alias BHudak na AR
- MaRRos
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
Damy a panove a neverici Tomasove, draft 42 opravdu funguje. Nevim jak je to mozne, ale maka to. Takze dekuji za rady vsem a hothatchovi za pomoc a super pristup. MaRRos
Mároš - C2 VTSport