Koupili by jste tohle? :)
Koupili by jste tohle? :)
Ahoj vsem,
celkem se mi libi tenhle Renault Mégane ...
o tunningu toho moc nevim, ale napadlo me poridit si neco takoveho, co uz ma zaklad a venovat se pak motorovym vylepsenim - tam snad pravy tunning zacina ne?
Jake jsou Renaulty na tunning, mate nejake zkusenosti? Je to dobry napad, tunit Renaulta?
respektujte prosím pravidla fora - acer.t
celkem se mi libi tenhle Renault Mégane ...
o tunningu toho moc nevim, ale napadlo me poridit si neco takoveho, co uz ma zaklad a venovat se pak motorovym vylepsenim - tam snad pravy tunning zacina ne?
Jake jsou Renaulty na tunning, mate nejake zkusenosti? Je to dobry napad, tunit Renaulta?
respektujte prosím pravidla fora - acer.t
Re: Koupili by jste tohle? :)
dle meho to neni dobry napad tunit tento typ renaultu, protoze potencial pro tuning je tam blizky nule. Rouru od okurek to uz ma, tudiz co dal? hodis tam brzdy a podvozek na auto, ktere nema motor? nebo budes cpat desitky tisic do uprav motoru? za ty love uz kupis klidne Clio 182, ktere i v seriovem stavu nabidne svezeni o 3674% lepsi, ale nebude vypadat tak kchůl.
Jinak na tom odkazu vidim auto, co ma nejaky styling. Nebudu resit zda pekny ci skaredy. Ma so par dilu, co nejsou homologovany a kvuli kterym neprojdes pres STK (xenony)
Jinak na tom odkazu vidim auto, co ma nejaky styling. Nebudu resit zda pekny ci skaredy. Ma so par dilu, co nejsou homologovany a kvuli kterym neprojdes pres STK (xenony)
- Franta Lopata
- Letec
Oktávka nevyšla ja? http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php?t=555
Sic jsem paranoidní, ale mám pocit, že podobná vlákna jsou zakládána i na konkurenčním fóru.
Já bych si tedy toto auto nekoupil.
Sic jsem paranoidní, ale mám pocit, že podobná vlákna jsou zakládána i na konkurenčním fóru.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
no ja bych do toho asi taky nesel... ale syn si to vymyslel...
Franta Lopata píše:Oktávka nevyšla ja? http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php?t=555
tak poptam se vsude ... vic nazoru, lepsi rozhodovaci pozice..
- Franta Lopata
- Letec
Jsou to docela skoky toho "syna". Nejdříve ztuzené CLK za 190 tisíc ve stejných barvách jako tento zázrak a najednou se změní preference je z toho šlupka ztuzená za 75 tisíc. Další auta co tam odkazuješ ani nemluvě.
Pozdravuj tedy ode mě toho virtuálního syna.
Pozdravuj tedy ode mě toho virtuálního syna.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
vratme se k tematu. tunning me zajima, slysis travu rust..
tak kdyz "syna" zajima tuning, proc resi pomalovane auta a ne ten tuning?
mercedes byl potvora,to mi vsichni rozmluvili...