Zdravím, koukal jsem po nějakém laděném výfuku konkrétně né celou soustavu ale pouze koncový díl ale než něco bezhlavě koupím tak se chci poradit
Padly mi do oka výfuky od značky HKS a rozhoduju se akorát nad cenou a provedením.
Jde mi o hlubší zvuk / žádné kvílení tak jestli někdo má výfuk od téhle značky tak pište jak oživot
https://www.tuning-in.cz/univerzalni-vy ... l_to=&ppt=
popřípadně můžete doporučit jiný a jak by měl vypadat? pořádná roura na lazení krůt před lídlem!
Né tedka vážně ,vstup/šířku navaření neřeším to si stejně budu upravovat ale jde mi o šířku koncovky minimálně 90mm nejlépe 100mm a více
A ano vím že k dosažení většího výkonu a zvuku je třeba víc než koncový díl ... auto na které to pujde má už tedka dostatečně "bublavý efekt" jenom to chci něčím podtrhnout/ ... taková třešnička na dortu jak se říká
Laděný výfuk
Re: Laděný výfuk
Obávám se, že ti nikdo neporadí, dokud nenapíšeš na jaké auto, jakou motorzaci a za jakým účelem. Na nafťák je to zbytečný tak jako tak.
Pro běžný provoz asi cokoliv co projde na STK, což bude samo o sobě otázka.
Na závody už to bude asi jiná liga. Akrapovič (?) apod.
Namátkou mě napadá z masové produkce Remus, HKS, BSR apod...Z Českých například Layting, kdybys ukecal lidi v Creptusu, tak by možná udělali výfuk i na auto, byť se zabývají alespoň dle stránek výhradně motorkovýma výfukama. A Creptus je v ČR dost populární.
Jestli máš Civica nebo tomu podobnou věc, narvi tam bez přemýšlení výfuk z motorky a je to.
Nebo pokud jsi prase (jednou jsme asi byli všichni), tak tam nech holou trubku odpředu dozadu (kromě katu) a na konec si vraž plně průchozí "tlumič"...z motorky nejlépe. Leo Vince apod...Případně rezonátor/dynamizér apod..
Můj názor je nicméně takový, že to je naprosto k hovnu a stane se z tebe akorát dojná kráva pro chlupatý, sousedi tě budou nenávidět a kdybys kolem mě takhle projel, když mi bude spát děcko v kočárku, ta ti pošlu do čelního kombinačky.
Edit : pokud to máš na tu Celicu, kterou jsi tady diskutoval před půl rokem, takjinech v původním stavu. Jedině tak to auto bude mít nějakou cenu, protože jich je málo. A jsou to celkem slušivé vozítka. Soused ji má taky. Sice má najeto asi 500K, 2x to někdo lakoval a loupe se z toho kit, ale přesto je to za 30 prodejný...
Pro běžný provoz asi cokoliv co projde na STK, což bude samo o sobě otázka.
Na závody už to bude asi jiná liga. Akrapovič (?) apod.
Namátkou mě napadá z masové produkce Remus, HKS, BSR apod...Z Českých například Layting, kdybys ukecal lidi v Creptusu, tak by možná udělali výfuk i na auto, byť se zabývají alespoň dle stránek výhradně motorkovýma výfukama. A Creptus je v ČR dost populární.
Jestli máš Civica nebo tomu podobnou věc, narvi tam bez přemýšlení výfuk z motorky a je to.
Nebo pokud jsi prase (jednou jsme asi byli všichni), tak tam nech holou trubku odpředu dozadu (kromě katu) a na konec si vraž plně průchozí "tlumič"...z motorky nejlépe. Leo Vince apod...Případně rezonátor/dynamizér apod..
Můj názor je nicméně takový, že to je naprosto k hovnu a stane se z tebe akorát dojná kráva pro chlupatý, sousedi tě budou nenávidět a kdybys kolem mě takhle projel, když mi bude spát děcko v kočárku, ta ti pošlu do čelního kombinačky.
Edit : pokud to máš na tu Celicu, kterou jsi tady diskutoval před půl rokem, takjinech v původním stavu. Jedině tak to auto bude mít nějakou cenu, protože jich je málo. A jsou to celkem slušivé vozítka. Soused ji má taky. Sice má najeto asi 500K, 2x to někdo lakoval a loupe se z toho kit, ale přesto je to za 30 prodejný...
Mám ML 63 AMG a motor má silu dost. Zvuk v nižších otáček ale je sláby. Vy někdo kdo umí namontovat H trubky ve výfuku?
tuznit se musi, at jde o jakoukoli karu (i Prius)
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp