Kabel pro Android auto
-
- Dítě v autě
Kabel pro Android auto
Nevíte někdo, jak se pozná správný kabel, kterým se dá propojit telefon s autem (škodovkou), aby fungovalo Android auto? Zkoušel jsem to propojit podle návodu na propojení zde, ale pořád se mi to nedaří, nezobrazí se mi ani seznam aplikací. Mám podezření, že to bude ten kabel. V telefonu mám Android 11. Díky.
Re: Kabel pro Android auto
Zdravím,
Kvalitný dátový kábel by to mal zvládať každý. Za mňa rada objednať aspoň 2 rôzne, prísť pred vydajňunu e-shopu a skúšať. Ak nebude fungovať ani jeden, chyba bude zrejme v tel alebo aute.
Ako sa to chová? vyhodí to chybu na infotaimente, že zariadenie nie je podporované? Alebo sa to tvári pripojené ale nefunguje zoznam aplikácii?
Kvalitný dátový kábel by to mal zvládať každý. Za mňa rada objednať aspoň 2 rôzne, prísť pred vydajňunu e-shopu a skúšať. Ak nebude fungovať ani jeden, chyba bude zrejme v tel alebo aute.
Ako sa to chová? vyhodí to chybu na infotaimente, že zariadenie nie je podporované? Alebo sa to tvári pripojené ale nefunguje zoznam aplikácii?
Já měl v scale čínský kabel a s tím byly stále problémy, tak jsem v GM koupil novej a od té doby bez problémů.
Kvalitní datový kabel, tedy ten, se kterým se dá mobil propojit s PC, ne jen nabíjecí. Já používám originál od výrobce elefonu a OK.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...