Ojnica von
-
- Spolujezdec
Ojnica von
Dobrý deň, chcel by som túto otázku smerovať znalým, ktorí sa vyznajú v motoroch. Motor 1.9 PD TDI, AXR, auto jazdilo bez problémov.Na dialnici začalo svojvolne pridávať, až došlo k prerazeniu ojnice časti motora. Motor ešte nie je rozobratý, no turbo je pravdepodobne v poriadku a v motore nafta. Aký je Váš názor na to?
Naposledy upravil(a) Octavia PD dne stř 24 dub 06:47, celkem upraveno 3 x.
Re: Ojnica von po 700km rozvodoch
jakože to spalovalo olej a tím to šlo do otáček? to bych asi zařadil 5 a nechal to udusit
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
-
- Spolujezdec
5ty som mal pri 130kmh, bol to okamih pár sekúnd, kedy som bol rád, že som auto zastavil, vypol kľúč..motor bežal a potom nasledovala hneď rana z pod kapoty.. len na brzdy a nechať to v 5ke to mi nenapadlo v tú chvíľu
Já tím že už sem viděl pár takových videí bych tušil, ale chápu že to je výjimečná situace. Nepříjemné no
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Montáž rozvodů byla s největší pravděpodobností provedená správně, chyba bude někde v těch dalších věcech, protože se ti dostal olej do sání a auto pak hezky jelo na ten olej než už to ojnici přestalo bavit a řekla si že se koukne ven co se děje. Těch příčin mohlo být spoustu.
Jinak neměly už náhodou PDčka chcípací klapku v sání?
Jinak neměly už náhodou PDčka chcípací klapku v sání?
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší je sehnat jinej motor a pokračovat v krasojízdě. Jinak vinu na nikoho nehodíš,kámo.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Táta takhle koupil kdysi dávno Passata B 5.5 s tímhle motorem a jeho manželce ve 130 na dálnici s naloženýma 2 dětma ten motor umřel. Normálně se ta svině zadřela na 4.válci úplně na sračku. Se to kouslo na klice. Neměl čas řešit tu opravu nějak levně a po svém. Odtáhl to do Škodovky a tam mu to za asi 40 000Kč "vyléčili" (z toho 15 000Kč byl jetej motor) včetně nových rozvodů, pumpy a oleje s filtrací. Slyším na ten motor jenom samou špínu.
Nějakej borec u Hradce Králové vozí auta pojízdné po ose z Anglie - tam se sehnal ten motor. V UK ty auta stojí asi tolik co tady večer v baru, když pozveš 3 kamarády, a ty auta jsou pojízdné, takže tam dojedeš - řekneš tohle mi nastartuj, z toho chci motor, poslechneš si to, možná i projedeš, vyhodí ti motor a jedeš domů.
Jak píše 970ka - druhej motor = nejméně bolestí. Já osobně bych to auto pak okamžitě prodal, protože považuju ten motor za sračku.
Přísloví praví : "Máš li v autě motor PD, zítra už ti nepojede"
Nějakej borec u Hradce Králové vozí auta pojízdné po ose z Anglie - tam se sehnal ten motor. V UK ty auta stojí asi tolik co tady večer v baru, když pozveš 3 kamarády, a ty auta jsou pojízdné, takže tam dojedeš - řekneš tohle mi nastartuj, z toho chci motor, poslechneš si to, možná i projedeš, vyhodí ti motor a jedeš domů.
Jak píše 970ka - druhej motor = nejméně bolestí. Já osobně bych to auto pak okamžitě prodal, protože považuju ten motor za sračku.
Přísloví praví : "Máš li v autě motor PD, zítra už ti nepojede"