![Praise ^:)^](./images/smilies/77.gif)
Chlapi, potreboval bych poradit - treba jste se s necim podobnym nekdo setkal..
Mam starou Seat Ibiza 1995 - 1.8i, 66kw (ale je v dobrym stavu a do mesta idealni
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Zacalo to zhruba vloni v lete. Po chvilce jizdy, kdyz je motor zahraty a potrebuju se rozjet napriklad na krizovatce, a po par metrech kdyz zaradim dvojku, motoru proste jakoby dosla stava, nereaguje na pridani plynu a po chvilce se roznou kontrolky baterie a oleje a prestane fungovat servo. Nejcasteji se to stava do kopce a do zatacky , asi kdyz si to potrebuje trosku vic pápnout.... Poté co se tohle stane nejde pár minut nastartovat. Interval se liší od 20sekund po 10 minut. Říkal jsem si že by mohl být ucpaný palivový filtr a tady ta chvíle je potřeba na to aby filtrem proteklo dostatek benzínu na to, aby motor znovu chytl. Po této chvilce jde normálně nastartovat a motor běží jakoby se nic nestalo a jede - pár minut či kilometrů než se tato situace opakuje. Vloni v létě jsem objevil že stačí jezdit s více než 1/4 nádrže a tyto problémy se neprojevily. Jakmile jsem měl v nádrži MÉNĚ než 1/4 nádrže, auto začalo chcípat.
Celou zimu jsem takto jezdil a problémy se neprojevily, až do včerejška. Měl jsem téměř polovinu nádrže a auto chcíplo. Nedalo mi to a vzal jsem ho hned do servisu kde mi vyměnili palivový filtr.. po 5 minutách auto chcíplo
Natankoval jsem plnou nádrž a chvíli jezdil po městě, v kopcích atd. a drželo to... jel jsem dnes po dálnici zhruba 200 km a motor naprosto v pohodě. tak jsem si řekl že to trochu testnu, šlápl jsem na to a po dvou minutách auto chcíplo a trvalo cca 15 minut než motor naskočil.... měl jsem zhruba 3/4 nádrže. Takto mi to chcípalo až do doby než jsem opět natankoval do plna cca 10litrů.
Tak nevím čím by to mohlo být snad čerpadlo? Bavil jsem se s pár lidma a nikdo se s něčím podobným nesetkal. (tak to zkouším tady
nenapadá vás někoho čím by toto mohlo být způsobeno?
Budu rád za cokoli
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)