Ahojte.
Prosim poradte mi pneu na Mazdu MX5 NC. Letne pneu rozmer 205/50 r16 87V
Doteraz tam boli Yokohama Advan A11A.
Pneu na bezne jazdenie, ziadne okruhy, obcas akcnejsia jazda a velmi nizky rocny nabeh km, do 5 tisic.
Do uzsieho vyberu postupili asi tieto:
Dunlop SP Sport Blu Response
GoodYear EFFICIENTGRIP PERFORMANCE
Michelin PILOT SPORT 3
Continental ContiPremiumContact 2
Tie Michelin PS3 maju UTQG 320/AA/A tak asi vitazia...Mate iny nazor, alebo viete mi pooradit nejake ine?
Dakujem Vam.
Tomas
Letne pneu 205/50 r16
Re: Letne pneu 205/50 r16
krom těch Michelinu se jedná o ty módní "eko" gumy tzn. nebrat
Dunlopy mám na Passatu ve 205/55 R16, a za sportovní gumu bych to už asi neoznačil.
Předtím jsem měl Dunlop SP SPORT Maxx RT ve stejném rozměru ale zmizely za léto (asi 12tkm - treadwear 340 vs 240 u bluresponse) - tato guma vlastnostma na suchu neměla chybu a pokud se dá sehnat ve 205/50 tak bych ji rozhodně doporučil. Blu Response na dané použití doporučit nemůžu, na běžné použití však zcela vyhovující guma i navzdory ekooznačení.
Předtím jsem měl Dunlop SP SPORT Maxx RT ve stejném rozměru ale zmizely za léto (asi 12tkm - treadwear 340 vs 240 u bluresponse) - tato guma vlastnostma na suchu neměla chybu a pokud se dá sehnat ve 205/50 tak bych ji rozhodně doporučil. Blu Response na dané použití doporučit nemůžu, na běžné použití však zcela vyhovující guma i navzdory ekooznačení.
vyberam rovnaky rozmer, ale na ine auto
este Uniroyal Rainsport 3 vyzeraju fajn
na MX5 si to pyta PS3 dopredu a nieco menej lepive dozadu...mohla byto byt celkom fun kombinacia
este Uniroyal Rainsport 3 vyzeraju fajn
na MX5 si to pyta PS3 dopredu a nieco menej lepive dozadu...mohla byto byt celkom fun kombinacia
-
- Spolujezdec
Retron ano cital som o tych eko pneu, ale bojim sa ze to uz kazda guma bude tak vyrabana, aj ta Michelin PS3 je oznacena ako GRNX- Green X Technology
Este mi to naslo tieto gumy v mojom rozmere, ale neviem nejako co som som si cital a aj nazvami su mi neni sympaticke,heh i ked Bridgstone mam na motorke uz tretie a som s nimi velmi spokojny.
Ale aj ten Index UTQG maju velmi nizky.
Barum Bravuris 3HM
Vredestein Sportrac 5
Nokian Line
Bridgestone Potenza RE050
Bridgestone Turanza T001
Takze asi radite tie Michelin PS3?
Sa priznam ze to kupujem prvy kratz v zivote pneu na auto, tak uz by som nerad zle vybral a radsej sa poradil, dakujem
Este mi to naslo tieto gumy v mojom rozmere, ale neviem nejako co som som si cital a aj nazvami su mi neni sympaticke,heh i ked Bridgstone mam na motorke uz tretie a som s nimi velmi spokojny.
Ale aj ten Index UTQG maju velmi nizky.
Barum Bravuris 3HM
Vredestein Sportrac 5
Nokian Line
Bridgestone Potenza RE050
Bridgestone Turanza T001
Takze asi radite tie Michelin PS3?
Sa priznam ze to kupujem prvy kratz v zivote pneu na auto, tak uz by som nerad zle vybral a radsej sa poradil, dakujem