Používáte někdo takové ty „žluté brýle pro lepší vidění“ ať už za soumraku nebo normálně, nebo je to jen další tahák na peníze? Hledal jsem tak po různu recenze, a hrozně se to od sebe vzdaluje ty závěry.
Mám brýle na dálku, jen s nějakou -0,5 a chtěl bych místo toho raději zkusit čočky, a tak mě napadlo že by se mi hodily nějaké brýle k lepšímu přehledu za horšího světla (tedy bez dioptrií).
Brýle na řízení
Re: Brýle na řízení
Já řídím pořád v dioptrických, ale tebou zmiňované žluté používá v rally třeba Jari-Matti Latvala.
Než budeš kupovat brýle, tak zkus jak se ti v čočkách řídí v noci a s puštěnou klimaticací. Já jsem s nimi ve dne viděl bez problémů , ale v noci jsem měl vidění rozmazané tak, že bylo bezpečnější čočky vyndat a řídit bez nich.
Než budeš kupovat brýle, tak zkus jak se ti v čočkách řídí v noci a s puštěnou klimaticací. Já jsem s nimi ve dne viděl bez problémů , ale v noci jsem měl vidění rozmazané tak, že bylo bezpečnější čočky vyndat a řídit bez nich.
žlutá skla používám pouze v autdóru (hlavně ski), dyž padne "bílá tma"
za volantem mně ještě nenapadlo nasadit.... budu muset vyzkušať....
za volantem mně ještě nenapadlo nasadit.... budu muset vyzkušať....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Děkuju moc bambusovi za varování k těm čočkám, nikdy jsem to neměl, tak koupím sadu a uvidíme, tohle je přesně něco co jsem potřeboval vědět.
To že v těch žlutých sklech jezdí někteří jezdci vím, proto mě zajímalo jestli nemá někdo zkušenost.
To že v těch žlutých sklech jezdí někteří jezdci vím, proto mě zajímalo jestli nemá někdo zkušenost.