Octavia RS 2.0TDI - nejede do 1500 otáček

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
DaveTesar
Dítě v autě

Octavia RS 2.0TDI - nejede do 1500 otáček

Příspěvek od DaveTesar »

Zdravím, chci se zeptat místních znalců motorů a převážně diesel PD. Vlastním Octavii RS II rok 2007 PD a můj dotaz je celkem krátký. Auto se při jízdě hltí do 1500 otáček nejede, od 1500 do 3000 jede úplně normálně a po 3500 zase netáhne. Auto jsem koupil a bylo bez chybné po cca 250 km jízdě domů jsem ráno jel do práce a auto stálo od 7:00 do 15:30 na hlídaném parkovišti a při jízdě domu auto prostě nejelo. Nejdříve jsem myslel že se jedná o turbo, tak jsem ho nechal zrepasovat, poté to měly být střiky, ty jsem také vyměnil a pak veškeré pevné součástky v motoru, všechny filtry apod. Diagnostika auta ukazuje vše v naprostém pořádku jen to hlásí občasnou chybu zkrat na kostru nebo zkrat na plus. Auto má vykuchaný DPF filtr a já mám pocit zda nezlobí ta obcházecí smyčka nového softwaru. Kdyby měl někdo nějaký tip nebo z vlastní zkušenosti poradí budu moc rád! Děkuji předem
glider
Pan Řidič

Re: Octavia RS 2.0TDI - nejede do 1500 otáček

Příspěvek od glider »

hm ale ved to je klasicke PDcko

do 1500 hluche a od 3000 upadok

kup benzinovu RS ;)

EDIT: zajdi na brzdu, nech ti zmeraju vykon a priebeh
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

dieselpower forum
RWD
Jenyk
Mistr volantu

Příspěvek od Jenyk »

DaveTesar píše:Auto má vykuchaný DPF filtr
Tak tam nejdřív DPF vrať. Kvůli ušetřené koruně nás nutíš fetovat ty tvoje smrady. Fakt mne takoví.....štvou.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
Odpovědět