Chrastivý zvuk - Při pohupování auta

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
Pepas
Adept autoškoly

Chrastivý zvuk - Při pohupování auta

Příspěvek od Pepas »

Zdravím,
chtěl jsem se zeptat co může způsobovat takový chrastivý plechový zvuk .Když auto jede přes hrboly, nebo i když si jen sednu do nastartovaného auta a začnu se v něm pohupovat takk se to ozývá. Pokud je auto nastartované a nehýbe se s ním tak je klid. Ozývá se to jakoby od katalyzátoru, nebo někde z těchto míst. Je možné že by se vysypal katalyzátor a dělalo to tento zvuk ? To by ale byl ucpanej výfuk a nejelo by to né ? Jede to normálně akorát ten rachot 8-|
pavproch
Letec

Re: Chrastivý zvuk - Při pohupování auta

Příspěvek od pavproch »

mně tohle dělal vlašský ořech zapadlý do průduchu topení pod nohama zadních cestujííchc (děcuři tam louskali vořechy a jeden jim zapad, sfiňa jedna)... než sem na to přišel, taxem byl asi 14 dnů na šlaka trefení.... 8-x
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
sune2009
Řidič začátečník

Příspěvek od sune2009 »

pp: a jak si ho dostal ven? :-) mám asi taky něco ve výdechu klimy pod sedačkou spolujezdce a celkem mě to irituje.
Zkoušel jsem to vysavačem a stále nic,při nejhorším to řeknu při dalším servisu.
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
Pepas
Adept autoškoly

Příspěvek od Pepas »

S tím zapadnutím si mě celkem nasadil brouka do hlavy. Zrovna sem čistil sání a všechno nářadí si odkládám pod čelní okno do žlábku na vodu a zapadl mi pak dolu pod blatník imbus, tam kam teče voda z čelního okna. Vydrápal jsem odtud snad 2kg hliny na každé straně a i ten imbus. Ale mohlo mi tam zapadnout ještě něco. Raděj to prohlídnu než se podívám na ten kat.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

@sune: na hubici vysavače sem nasadil ohebnou hadici a tak dlouho tam šátral poslepu (gynekolog) až se tan vořech přicucnul a už nepustil...
sune2009
Řidič začátečník

Příspěvek od sune2009 »

pp: díky za radu,já to dneska zkoušel a nakonec jsem odendal tapec pod sedačkou a ono to bylo ještě pod tím výdechem kde byla taková prohlubeň,takže vyřešeno...
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

nnzč
Odpovědět