Jakou přenosnou navi do auta?
Jakou přenosnou navi do auta?
Chlopi, počebuju poradit.
jako správná konzerva jezdím podle papírových map a nehodlám na tym nic měnit.... ale fčera sem měl chlopy (autem) v temešváru a jaxi sa tam ztratili.... tak ňa ukecali, ať jim koupím navi....
Zadání:
- přenosná (bude pendlovat mezi více autama - oftáky, caddy, vše bez pokoveného čelního skla)
- aktuální mapy CELÉ evropy + Turecko, nejlépe s dlouhodobou (doživotní) aktualizací
- aby to mluvilo česky
- dostatečně velký a čitelnýá displej
- rozumné uživatelské rozhraní
- garmin? (v outdooru znám, mám jako vyprošťovadlo z průseru)
jako správná konzerva jezdím podle papírových map a nehodlám na tym nic měnit.... ale fčera sem měl chlopy (autem) v temešváru a jaxi sa tam ztratili.... tak ňa ukecali, ať jim koupím navi....
Zadání:
- přenosná (bude pendlovat mezi více autama - oftáky, caddy, vše bez pokoveného čelního skla)
- aktuální mapy CELÉ evropy + Turecko, nejlépe s dlouhodobou (doživotní) aktualizací
- aby to mluvilo česky
- dostatečně velký a čitelnýá displej
- rozumné uživatelské rozhraní
- garmin? (v outdooru znám, mám jako vyprošťovadlo z průseru)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
-
- Pan Řidič
Re: Jakou přenosnou navi do auta?
Garmin je dobrá volba
-
- Autoškolák
Doma a v práci používám tuto:
http://www.edigital.cz/Navigacni_pristr ... tner=30001
Máme jí už druhým rokem a ani jednou mě nenechala ve štychu. Mapy jsou super, je tam i dost průběžnejch aktualizací, takže mapy jsou furt aktuální. Dá se používat i na kole nebo při chůzi. Baterka taky vydrží tak 3-4,5 hodiny podle jasu atd. Asi je trochu dražší než konkurence, ale co jsem syšel tak bych asi do jiný značky nešel. Garminy používáme v rodině i na kola (Edge) a vždycky jsme byli spokojený.
Ikdyž asi teď bude mít Garmin nějakej novější model, kterej zase bude mít novější vychytávky.
http://www.edigital.cz/Navigacni_pristr ... tner=30001
Máme jí už druhým rokem a ani jednou mě nenechala ve štychu. Mapy jsou super, je tam i dost průběžnejch aktualizací, takže mapy jsou furt aktuální. Dá se používat i na kole nebo při chůzi. Baterka taky vydrží tak 3-4,5 hodiny podle jasu atd. Asi je trochu dražší než konkurence, ale co jsem syšel tak bych asi do jiný značky nešel. Garminy používáme v rodině i na kola (Edge) a vždycky jsme byli spokojený.
Ikdyž asi teď bude mít Garmin nějakej novější model, kterej zase bude mít novější vychytávky.
jednoznacne garmin, nejradeji s kapacitnim displejem s moznosti orientace na vysku i sirku. treba tohle:
http://www.garmin.cz/produkty/auto-moto ... etime.html
http://www.garmin.cz/produkty/auto-moto ... etime.html
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
kuju, tu 3590T si chlopi vytipovali mezi jinými taky...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Navigace je snad dnes v každém alepoň trochu slušnějším mobilu, předpokládal bych, že samostatné navigace mají po sezóně? Máme doma z hisotrie tři a nepamatuju, kdy jsme je napsoledy vytáhli.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
malo znas PP firmu a jeji vybavenost modernimi udelatky
ale na rovinu. ja taky stale daleko radeji pouzivam par let stareho Garmina, nez se nechat navigovat mobilem.
ale na rovinu. ja taky stale daleko radeji pouzivam par let stareho Garmina, nez se nechat navigovat mobilem.
Autoforum.cz
Já osobně používám smartfouna (ZTE Grand X 4,3" a držák GripGo) s navigacema Sygic a nemůžu si stěžovat. České hlasy, popisky ulic a najde i ti restaurace, hotely, benzinky a podobně... Ještě nikdy jsem se s něma neztratil a to sme už byli na dovolené .
TomTom...
co se navi v telefonu týče tak je to nouzovka
co se navi v telefonu týče tak je to nouzovka
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Garmin je fajn
protáhne tě cestičkama, kde by tě podle normální mapy nikdy nenapadlo jet, občas vede dvakrát delší oklikou jen proto že je to o tři vteřiny rychlejší, jindy bez skrupulí doporučí zkratku přes polňačku i když dobře ví že hned vedle vede hlavní silnice
a dokonalá je aktualizace lifetime map. Mi osobně se podařila až asi na desátý pokus, po pěti telefonech do picodasu, živému mejlování a prodrbanému odpoledni u počítače. A to se nepovažuju za úplného antitalenta přes výpočetní techniku
Holt vynikající uživatelská vstřícnost programů Garmin.
Ale i tak používám navigaci mnohem raději než telefon
protáhne tě cestičkama, kde by tě podle normální mapy nikdy nenapadlo jet, občas vede dvakrát delší oklikou jen proto že je to o tři vteřiny rychlejší, jindy bez skrupulí doporučí zkratku přes polňačku i když dobře ví že hned vedle vede hlavní silnice
a dokonalá je aktualizace lifetime map. Mi osobně se podařila až asi na desátý pokus, po pěti telefonech do picodasu, živému mejlování a prodrbanému odpoledni u počítače. A to se nepovažuju za úplného antitalenta přes výpočetní techniku
Holt vynikající uživatelská vstřícnost programů Garmin.
Ale i tak používám navigaci mnohem raději než telefon