Genevo ONE - Zkušenosti
Genevo ONE - Zkušenosti
Dlouho jsem přemýšlel zda toto téma vůbec vytvořit, kvůli možným dohadům a přebíjení se zastáncům toho a toho antiradaru, ale když budete dodržovat pravidla tohoto tématu možná to zvládneme.
Prosím všechny strany dodržujte tyto pravidla:
- toto téma je určeno pro popsání zkušeností s užíváním tohoto antiradaru - ne pro porovnávání s jiným antiradarem na to je forum Detektory policejních radarů http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php ... &start=900
- žádné osobní útoky - bez upozornění budu mazat
- prosím profesionály(prodejce nebo letité uživatele) o vyjádření k vlastnostem, problémů s nadhledem a pouze fakticky, opět bez výpadků vůči ostatním
Jako zakladatel si vyhrazuji právo téma kdykoliv uzamknout a promazat diktatura jak vyšitá, ale nebudu mazat nic negativního ani pozitivního. Pouze pokud to zajde někam kam nechci.
Antiradar jsem koupil osobně, nejsem motivován žádnou skupinou prodejců atd
Co je GENEVO ONE
Parametry a specifikace:
Zvláštní vlastnosti:
Komunikace v českém jazyce, GPS databáze - úsekových měření, průjezdů na červenou, stacionárních radarů
Pásma:
X 10,525 GHz +/- 50 MHz
K 24,125 GHz +/- 70 MHz
Ka 34,0 GHZ, 34,3 GHz +/-100 MHz
Laser:
904 nm
Rozměry:
8x7x3 cm
Hmotnost:
120 g
Prosím všechny strany dodržujte tyto pravidla:
- toto téma je určeno pro popsání zkušeností s užíváním tohoto antiradaru - ne pro porovnávání s jiným antiradarem na to je forum Detektory policejních radarů http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php ... &start=900
- žádné osobní útoky - bez upozornění budu mazat
- prosím profesionály(prodejce nebo letité uživatele) o vyjádření k vlastnostem, problémů s nadhledem a pouze fakticky, opět bez výpadků vůči ostatním
Jako zakladatel si vyhrazuji právo téma kdykoliv uzamknout a promazat diktatura jak vyšitá, ale nebudu mazat nic negativního ani pozitivního. Pouze pokud to zajde někam kam nechci.
Antiradar jsem koupil osobně, nejsem motivován žádnou skupinou prodejců atd
Co je GENEVO ONE
Parametry a specifikace:
Zvláštní vlastnosti:
Komunikace v českém jazyce, GPS databáze - úsekových měření, průjezdů na červenou, stacionárních radarů
Pásma:
X 10,525 GHz +/- 50 MHz
K 24,125 GHz +/- 70 MHz
Ka 34,0 GHZ, 34,3 GHz +/-100 MHz
Laser:
904 nm
Rozměry:
8x7x3 cm
Hmotnost:
120 g
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Re: Genevo ONE - Zkušenosti
Nastavení a zkušenosti:
- Jezdím na dálniční režim
- Vertikální držák v cca prostředku čelního skla, nepokovené čelní sklo
+
- minimum falešných poplachů
- Databáze úsekových měření, radarů atd
- citlivá GPS - chytne se do 1- 2s od výjezdu z tunelu
_
- databáze obsahuje i neměřící úsekovky, které ale budou měřit ...
- mám pocit, že některé stacionární radary už několik let v krabičkách nejsou ...viz třeba výjezd z Radotína
- tak jednou do týdne se GPS nechce vůbec chytit a chytne se třeba, až po 5 minutách - pomůže zastavit a být chviličku na místě
- Jezdím na dálniční režim
- Vertikální držák v cca prostředku čelního skla, nepokovené čelní sklo
+
- minimum falešných poplachů
- Databáze úsekových měření, radarů atd
- citlivá GPS - chytne se do 1- 2s od výjezdu z tunelu
_
- mám pocit, že některé stacionární radary už několik let v krabičkách nejsou ...viz třeba výjezd z Radotína
- tak jednou do týdne se GPS nechce vůbec chytit a chytne se třeba, až po 5 minutách - pomůže zastavit a být chviličku na místě
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Re: Genovo ONE - Zkušenosti
Tak hlavně to není Genovo, ale Genevo
Bohužel dneska baterky v kameře K.O.
takže jen slovně
detekce stojící B7 na zastávce směr z Prahy na Strakonické
detekce z protisměru cca 700 m viz obrázek nebo ilulstrační video označeny čas první detekce a pozice B7
první detekce v cca 1s
pozice B7 v cca 37
takže jen slovně
detekce stojící B7 na zastávce směr z Prahy na Strakonické
detekce z protisměru cca 700 m viz obrázek nebo ilulstrační video označeny čas první detekce a pozice B7
první detekce v cca 1s
pozice B7 v cca 37
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
dobbs píše:Tak hlavně to není Genovo, ale Genevo
děkuji za upozornění - opraveno
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Také přihodím pár videí
další videa v YT playlistu - http://www.youtube.com/playlist?list=PL398C340CAE5BE9DA
další videa v YT playlistu - http://www.youtube.com/playlist?list=PL398C340CAE5BE9DA
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nasazování a sundávání na vertikální držák mi oproti Belscortům přijde dost nepohodlné, držák trochu drhne a musí se použít obě ruce. Třeba se to časem přitře a bude to lepší.acer.t píše:- Vertikální držák v cca prostředku čelního skla, nepokovené čelní sklo
V současné době je v úsekovkách velký bordel, nikdo pořádně neví, která je ještě monitorovací a která měří již "naostro", navíc se monitorovací úsekovky průběžně převádějí do měřícího režimu, takže je lépe, pokud jsou tam všechny.
Původní stacionární radary v Praze jsou již delší dobu nefunkční, u některých už ani neexistují skříňky a je málo pravděpodobné, že ještě někdy budou fungovat. Navíc Ramet teď používá jiné typy "krabiček" a pokud je v nich radar, tak jej lze v pohodě detekovat vlastním detektorem radarů, takže upozorňování s pomocí GPS je zbytečné a spíše obtěžuje. Kdysi jsem také uvažoval, jestli aspoň ty fyzicky existující skříňky v Praze ponechat v DB Stingeru, ale nakonec jsem je všechny vymazal. I kdyby nějakým zázrakem začal některý z původních stacionárních Ramerů fungovat, tak na něj upozorní samotný detektor.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Vzhledem k tomu ale i na držáku sedí lépe a pevněji než Belscorty.AntiRadary.cz píše:Nasazování a sundávání na vertikální držák mi oproti Belscortům přijde dost nepohodlné, držák trochu drhne a musí se použít obě ruce. Třeba se to časem přitře a bude to lepší.acer.t píše:- Vertikální držák v cca prostředku čelního skla, nepokovené čelní sklo
Souhlasím, pokud se o to někdo vyloženě nezajímá, tak je lepší ke všem úsekovkám přistupovat jako k měřícím.AntiRadary.cz píše:V současné době je v úsekovkách velký bordel, nikdo pořádně neví, která je ještě monitorovací a která měří již "naostro", navíc se monitorovací úsekovky průběžně převádějí do měřícího režimu, takže je lépe, pokud jsou tam všechny.