Spatne razeni ve favoritu
Spatne razeni ve favoritu
Nazdar, mam problemy s razenim a netusim co se vysypalo tentokrat - potreboval bych od vas radu . Pri zarazeni dvojky a prudceji trojky jakoby na kratko pocitam zuby (drhnouci zvuk, ne vylozene jako kdyz se blbe zaradi bez spojky).
Tekla mi prevodovka, to uz jsem spravil, ale problem zustava a zda se to byt cim dal tim horsi (drive se stavalo jenom pri rychlejsim razeni a tim nemyslim zrovna nejake powershifty). Nevite cim to muze byt? Krom ocividneho (spojka/prevodovka) me napada jestli to nemuze byt tahlo (pripadne jakysi kloub pod radickou)
Tekla mi prevodovka, to uz jsem spravil, ale problem zustava a zda se to byt cim dal tim horsi (drive se stavalo jenom pri rychlejsim razeni a tim nemyslim zrovna nejake powershifty). Nevite cim to muze byt? Krom ocividneho (spojka/prevodovka) me napada jestli to nemuze byt tahlo (pripadne jakysi kloub pod radickou)
Re: Spatne razeni ve favoritu
Tohle je obecne forum. Neresi se tu technicke problemy. Presmeruj se na skoda.panda.cz
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
ok sory, v tom pripade prosim o deleteDallen píše:Tohle je obecne forum. Neresi se tu technicke problemy. Presmeruj se na skoda.panda.cz
Kup si druhého.
Začni kontrolou množství oleje, popřípadě jeho správným typem. To, co popisuješ jsou špatně fungující synchrony.
MG - radost až na kost.
Vyměnil bych synchrony
Případně auto.
-
- Pan Řidič
Dallen: Ano, toto je obecné fórum. Proto si tady může napsat kdo chce a co chce.
Vyměň všechen olej a kup nové synchrony (jak již bylo řečeno...).
Vyměň všechen olej a kup nové synchrony (jak již bylo řečeno...).
-
- Pan Řidič
kup jiné auto