Zdar,
začala se mi dneska stávat taková zajímavá věc. Při zamykání mi nefunguje centrál - když zatlačím kolík u řidiče, slyším, jak to lupne v relátku v palubce, ale dál nic. když dveře ručně zavřu a vytáhnu kolík u řidiče, tak se to normálně všechno otevře. Nějak tomu nerozumím, v čem by to mohlo být. Pojistky jsem překontroloval
Polofunkční centrál - wtf?
Polofunkční centrál - wtf?
Rychlost zabíjí!
Re: Polofunkční centrál - wtf?
odpojit na chvíli baterku si zkoušel?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Něco podobnýho mi druhý auto dělá taky - v nepravidelných intervalech někdy jde zavřít centrál na DO, jindy jen klíčem v zámku, někdy se neodemkne kufr, pak zase při zamknutí zevnitř nejde odemknout zevnitř (jen dveře řidiče, ostatní se odemknou) a musí se odemknout DO .... prostě klasický stařecký vrtochy, který podle mě nemá cenu řešit. Btw. před cca 4 rokama to auto mělo období nahodile nefunkčního ukazatele stavu paliva v nádrži, pak to samo přešlo a už se to neopakovalo. Tyhle věci nejsou o tom porozumět proč, je třeba akceptovat, že i auto může mít duši
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
budik: nemáš náhodou taky Chrysler Neon II.?
můj dálkový centrál občas nechce fungovat na velkých parkovištích nebo na sídlištích, jsou i místa kde nefunguje vůbec nikdy a jsou místa kde funguje spolehlivě vždy. Zamykání klíčem ve dveřích ale funguje 100%, tam bude někde problém s příjmem signálu, je to známý vrtoch chryslerů. A jednou nebo dvakrát se mi stalo, že mi ukazatel paliva spadl na nulu a pak zas hned vyskočil zpátky na původní polohu. Stalo se to tak před rokem a od té doby nic.
můj dálkový centrál občas nechce fungovat na velkých parkovištích nebo na sídlištích, jsou i místa kde nefunguje vůbec nikdy a jsou místa kde funguje spolehlivě vždy. Zamykání klíčem ve dveřích ale funguje 100%, tam bude někde problém s příjmem signálu, je to známý vrtoch chryslerů. A jednou nebo dvakrát se mi stalo, že mi ukazatel paliva spadl na nulu a pak zas hned vyskočil zpátky na původní polohu. Stalo se to tak před rokem a od té doby nic.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
bloody cardinal: ne, tohle mi dělá mondeo 2002. Ale už moje první auto (žigul) občas nevypnulo motor ani po vyjmutí klíčku ze spínací skříňky, takže jsem na podobný věci zvyklý
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
tak to jo
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
Na Renaultu R19 mi při odemykání klíčkem dělají problém všechny zámky krom kufru v závislosti na teplotě, když mrzne odemknu jen u řidiče a kufr a teď v tom horku naopak fungují všechny. Jsem línej to rozebírat a promazávat...