Letní gumy - Fabia 185/60 R14
Letní gumy - Fabia 185/60 R14
Zdravím místní odborníky, které gumy koupit na Fabii daném rozměru?
Díks
Díks
2.0i 107kW
Re: Letní gumy - Fabia 185/60 R14
V podobnom rozmere mám dobré skúsenosti s GY excellence
Inak klasika P6, dunlop, conti...
Inak klasika P6, dunlop, conti...
P6 o těch sem přemýšlel. Ještě jsem uvažoval o ER300, ty jsem měl na HTPčku a byl sem snima docela spokojenej, ale tedka HM psal, ze prej nic moc :hm
2.0i 107kW
Contimental Premium Contact 2. Akorát životnost není špičková
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
To máš ťažko, jedna a tá istá guma v rôznych rozmeroch sa môže správať úplne inak, ďalej štýl jazdy, váha auta atď... Takže ak to budeš dávať na také auto, na akom to zhruba bolo a bol si spokojný tak prečo nie...
Ja osobn som sa pre tie conti premiumcontact2 viac menej rozhodol preto, že v rámci testov v ktorom rozmere bola testovaná tak skončila v prvej trojke a to už o niečo vypovedá...
napr. P6 cinturato v teste adacu v rozmere 185/65 15 vyhrala a v teste 185/60 15, čo je dosť podobný rozmer, skončila na 5. mieste...
Ja osobn som sa pre tie conti premiumcontact2 viac menej rozhodol preto, že v rámci testov v ktorom rozmere bola testovaná tak skončila v prvej trojke a to už o niečo vypovedá...
napr. P6 cinturato v teste adacu v rozmere 185/65 15 vyhrala a v teste 185/60 15, čo je dosť podobný rozmer, skončila na 5. mieste...
To jsi vyčetl v testech co? Ty jsem chtěl původně,ale nakonec to byl Contík
Continentály je sázka skoro na jistotu, ty Fuldy můžou bejt letos třeba nepovedený. Pravidelně se na špici rozhodně neumisťujou. Mě na Fuldách, narozdíl od Contíků, docela vyhovuje symetrický vzorek, kdy to můžeš křížit napříč autem jak je libo a neřešíš vnitřní a vnější stranu a taky opticky ve mě budí větší důvěru třeba v bahně nebo na nezpevněném povrchu, kam se třeba já občas dostanu. Ale na silnici to bude pochopitelně šumák.
Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
Contík snad špatnou gumu ještě neudělal. Je to jistota,to bezpochyby.
To jsem rád, že mají PremiumContacty dobrý ohlasy, vyhlídl jsem si je na Bravo, cenově jsou docela dobrý.
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i