VS* píše:Jen mě to zajímalo....jelikož tato funkce se může hodit např v tunelu kde GPS signál není...nebo u nových úsekovek/kamer na červenou kde ještě nejsou GPS body v databázi!
To může, ale úsekovka může měřit i s neaktivním neaktivní IR přisvícením. V kombinaci s antiradarem s GPS modulem a aktuální DB je to bonus navíc, jako samostatná funkce už takové uplatnění nemá.
VS* píše:nevím proč hned vytahujete AL..tuto funkci umí i LI(i když trochu hůř)
co se identifikace laseru týče je to nesmysl....běžného uživatele to nezajímá....hlásí to poplach tak brzdím a je naprosto jedno jestli mě měří LTI UL, PL3DOK nebo TruCam!!! a vyjmenovávat to stejně nestihne....než to např LI řekne tak má každý zbržděno a vypnuto!!
Jenom se ptám, stejně jako Vy.
AL G9 RX/RX2 se nyní již tolik nevěnuji, teď testuji další značky, např. LI, které nabízejí obdobnou funkčnost za lepší cenu, tak mě zajímá, jestli došlo k nějakému pokroku i u AL G9 RX2. Identifikace laseru zas takový nesmysl není, každý preferuje něco jiného a kolik zákazníků, tolik různých požadavků. Já jsem tak třeba zjistil, že můj TS, o kterém jsem si myslel, že má stabilní pulsrate, je ve skutečnosti VPR, t.j. stejný vysílač, jako se používá u nových lidarů TruCam.
Ideální rušička neexistuje, každé zařízení má své výhody a nevýhody, přitom by stačilo málo a z dosavadních koncepcí by se dalo poskládat prakticky dokonalé zařízeni. Určitou představu mám již dlouho a pokud by se v budoucnu realizovala, tak by to bylo něco naprosto převratného. Bohužel, zatím si každý výrobce razí vlastní koncepci a k nějakým kardinálním změnám jej většinou donutí až konkurence nebo technické problémy vlastního výrobku, např. rozebíratelné konektory senzorů u AL a LI.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz