Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od řidičBOB »

čísla není potřeba opisovat...na displeji sa dá verze FW vyvolat velmi jednoduše...když se jenom trochu chce :ymhug:
A foťák v mobilu už má i můj pes - jenom on to neumí postovat na fóra.
Spolupráce se soudruhem inženýrem se i mne jevila jako bezproblémová a to až do doby než jsem začal uvádět jeho lži na pravou míru... To se pak nezdráhal zveřejnit, mezi množstvím jiných sraček, i mou identitu, kterou znal jenom proto, že jsem byl jeho zákazníkem. Takže raději nic nefoť a nepostuj, protože by se náhodou zjistilo, že to, co se nikdy v ČR neprodávalo, máš v autě a hned bys byl na černé listině nepřátel :ymparty:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Já nemám displej, mám CARD.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak to pak jo...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

Pro CARD to lze zjistit přes software Stinger Desktop (ke stažení na webu výrobce). Je potřeba USB čtečka, do které se CARD kartička zastrčí a připojí k PC/NTB. Ovšem CARD má čtečku za příplatek (domnívám se).
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Dostal jsem ji v ceně, o aktualizacích vím, zatím jsem je nedělal.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Proto by mne tolik zajímala verze, kterou máš ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

gebic píše:Realita je trochu nekde jinde. Libi se mi, jak nejste schopny natocit vlastni video, copak nemate na onboard kameru? :))
Když natočíme vlastní video, tak konkurence a její zaměstnanci začnou okamžitě křičet, že je zfalšované, když uvedeme odkaz na video, které natočil někdo cizí, tak nemáme ani na onboard kameru a nejsme schopní natočit nic vlastního. Ale u gebiče to není nic nového, ten i na podprůměrnou detekci Belscortu křičí "Krása", ale stejnou nebo lepší detekci Stingeru ohodnotí jako prašivou ... :D
řidičBOB píše:na stejném youtube lze najít i videa, kde je V1čka lepší než Stinger...takže asi tak.
Zrovna tak lze najít videa, kde Genovo nebo RX65i je lepší než STi-R+ nebo Protector, jenže u Stingeru se to hodnotí, že je to šmejd, když jej porazila 5x levnější přenoska, u STi-R+ a Protectoru se chválí kvalita přenosky, že dokáže držet krok s pevnou sadou.
normicek píše:Stinger DSI detekuje, to všichni víme. Ramery detekuje dostatečně, Multy limitně. Jenže ono to neni to nejdůležitější. Největší problém je ten neuvěřitelnej počet falešných poplachů, které stinger má. Nejhorší je, že spouští FP v KA i když je rdara nebo cedule v K. FP v KA (a ty nejdou falselistovat) je opravdu mnoho a to je největší slabina tohoto detektoru.
Najednou Stinger dokáže detekovat Ramery dostatečně a MultaRadary limitně, ale když nějaké video zveřejníte, tak zásadně s podprůměrnou detekci Rameru i Multaradaru. Už jsem Vám psal X-krát na různých fórech, že máte starou verzi Stingeru, která reagovala na cedule v K pásmu a která se v ČR nikdy neprodávala. Ať si řidič BOB myslí a kecá co chce, je to pravda a nic na tom nezmění ani fakt, že právě tato verze se v nabízela a testovala po vstupu Stingeru na český trh. Nabízela, ale neprodávala! Než se prodal byť jediný kus, tak došlo k změně HW nastavení a v ČR se reálně prodávaly jenom Stingery s tímto novým nastavením. Pokud ale máte Stinger ze zahraničí, tak klidně můžete mít verzi, která na některé cedule v K pásmu reaguje.
řidičBOB píše:heh...to by mne opravdu zajímalo, jakou máš verzi :D Já bych vsadil krk na to, že to bude ta, která se v ČR NIKDY neprodávala :D :D :D
... čísla není potřeba opisovat...na displeji sa dá verze FW vyvolat velmi jednoduše...když se jenom trochu chce :ymhug:
A foťák v mobilu už má i můj pes - jenom on to neumí postovat na fóra.
Spolupráce se soudruhem inženýrem se i mne jevila jako bezproblémová a to až do doby než jsem začal uvádět jeho lži na pravou míru... To se pak nezdráhal zveřejnit, mezi množstvím jiných sraček, i mou identitu, kterou znal jenom proto, že jsem byl jeho zákazníkem.
M.Z. má Card, takže těžko může něco vyvolat na displeji a verze FW nic nevypovídá o HW nastavení radarové antény! Je to můj stálý a dlouholetý zákazník a rozdíl od vás mě nepomlouvá a křivě neobviňuje, nevytahuje všude mé soukromé záležitosti a osobní nacionále, které se dozvěděl od mého dlouholetého dodavatele, takže se nemusí bát, že bych zveřejnil jeho identitu nebo nějaké osobní informace.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:Je to můj stálý a dlouholetý zákazník a rozdíl od vás mě nepomlouvá a křivě neobviňuje, nevytahuje všude mé soukromé záležitosti a osobní nacionále, které se dozvěděl od mého dlouholetého dodavatele, takže se nemusí bát, že bych zveřejnil jeho identitu nebo nějaké osobní informace.
HOVNO! Vás znám mnohem déle než Roberta, takže žádné nacionále ani další soukromé věci jsem od něj nepotřeboval zjišťovat - ty jsem znal dávno před tím než jsem tušil, že vůbec nějaký Robert existuje.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

řidičBOB píše:HOVNO!
Těší mě! To je váš nový nick? =))
řidičBOB píše:Vás znám mnohem déle než Roberta, takže žádné nacionále ani další soukromé věci jsem od něj nepotřeboval zjišťovat - ty jsem znal dávno před tím než jsem tušil, že vůbec nějaký Robert existuje.
Tak něco víte přímo od mě a to jenom proto, že jste byl mým zákazníkem, což vám ale nedává právo se do nich veřejně strefovat. Já se také nestrefuji do vašeho vzhledu, byť vím, jak jste na to háklivý. ;)

Některé věci jsem ale říkal jenom jemu, takže těžko je můžete znát odjinud.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:Těší mě! To je váš nový nick? =))
No, podle mě, v internetových diskuzích, se na prvním místě píše oslovení/nick toho, komu odpověď patří ;-) Ale Vy jste mnohem větší fekálie než je obyčejné hovno!
AntiRadary.cz píše:Tak něco víte přímo od mě a to jenom proto, že jste byl mým zákazníkem, což vám ale nedává právo se do nich veřejně strefovat. Já se také nestrefuji do vašeho vzhledu, byť vím, jak jste na to háklivý. ;)

Některé věci jsem ale říkal jenom jemu, takže těžko je můžete znát odjinud.
Ano, na kritiku vzhledu jsem háklivý od lidí, kteří by měli být raději šoupat nohama někde v koutě, protože na kritiku vzhledu někoho jiného, nemají vůbec nárok a udělali by lépe, kdyby se raději sami doma koukli do zrcadla.
Velmi se pletete...některé věci o Vás vím proto, že se kolem AR motám dlouho a měl jsem mnoho zdrojů si je o Vás zjistit...a opět opakuji, že to bylo v dobách, kdy jsem vůbec netušil, kdo Robert je :ympeace:
Ale to jsme zase trošku OT...jak u Vás bývá zvykem - okamžitě odvést pozornost někam jinam :ymcowboy:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět