Detektory policejních radarů
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Detektory policejních radarů
Žádné špiclování...Vaše vozidlo stálo na veřejně přístupném parkovišti a kolem se motalo několik lidí.
Ad ALG9: takže přiznáváte, že Váš tehdejší výrok, který zde VS citoval, byla lež? Nebo lžete nyní??
Ad LI: do těchto čidel nikdy neteklo, že?
Ad ALG9: takže přiznáváte, že Váš tehdejší výrok, který zde VS citoval, byla lež? Nebo lžete nyní??
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
AntiRadary.cz píše:Bohužel, postupně ty čidla odešly skoro všechny, takže jsem cely rok 2009 neřešil nic jiného než reklamace AL G9. U mého Tripla přestaly fungovat 2 čidla ze třech, ale pořád jsem jsem jejich opravu odkládal, až jsem je nakonec vyměnil za Stinger Laser a LI Quad.VS* píše:dříve ste říkal ohledně těsnosti něco jiného: "Blbost, ja jsem zaregistroval asi 2 reklamace z 20 ks prodanych sad na prelomu roku a navic vyrobce promptne zareagoval a okamzite upravil vsechna cidla tak, aby se ani tyto reklamace dale neobjevovali!" navíc sám ste několik let tripla G9 měl...
nevěřím že by jste jezdil s nefunkčním zařízením a hlavně toho vašeho tripla prodáváte v bazaru!! a když tvrdíte že všchny čidla odešli tak proč je v bazaru běžně prodáváte?? navíc G9 mám několik let a bez problémů! a voda na čidla mě jde...
Já vůbec nemluvím o konkurekčních výrobcích ale o vaší katastrofické montáži!!!AntiRadary.cz píše:No jasně, aby VS s gebičem nepomluvili konkurenční výrobky ...VS* píše:doprdele.....jak zadní tak hlav ně přední montáž je naprostý děs!!!! ten podznačník je šílený! a ty šrouby....škoda slov...líp sem měl namontovaného před X lety blindera!
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
A všichni si nadšeně fotili moje auto a zkoumali, co je za přední mřížkou? Špicl zůstane špiclem, i když od policie odešel (nebo byl odejít?)!řidičBOB píše:Žádné špiclování...Vaše vozidlo stálo na veřejně přístupném parkovišti a kolem se motalo několik lidí.
Nebyla to lež ani tenkrát, a není to ani teď, prostě postupně začaly odcházet skoro všechny AL G9, které se montovaly na podzim 2008. Pro současné zájemce je to ale stejně nepodstatné jako bývalá "nedetekce" V1 nebo velká poruchovost Beltronicsů. LI jsem tenkrát neměl, takže nemohu sloužit.
Budete se divit, ale jezdil, protože jsem zjistil, že i jedno čidlo na boku vozidla postačovalo pro běžný provoz a nikdy jsem nebyl změřen, byť mě za tú dobu párkrát měřili. Tvrdím to již dávno, že výběr rušičky zbytečně démonizujete a pro běžný život postačí mnohem slabší varianty než při speciálních testech na proměření. Troufám si tvrdit, že i takový Blinder M27/M47 postačí na 99% běžného měření.VS* píše:nevěřím že by jste jezdil s nefunkčním zařízením a hlavně toho vašeho tripla prodáváte v bazaru!! a když tvrdíte že všchny čidla odešli tak proč je v bazaru běžně prodáváte?? navíc G9 mám několik let a bez problémů! a voda na čidla mě jde...
V bazaru prodávám úplně jiný Triple, který tam visí již přes měsíc, když to ten můj je od minulého úterý v krabici a ještě jsem na něj ani nedívat, takže nevím, jestli z něj lze něco vůbec použít. Ten Váš AL G9 máte z podzimu 2008 a čidla nebyla dodatečně přetěsněna? Pokud ano, tak to máte opravdu štěstí a gratuluji, v opačném případě je Váš příspěvek mimo mísu.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Chápu, že jako pojem policie máte zafixováno to, co jste viděl a zažíval v CCCP, ale to do demokratické společnosti nepatří.AntiRadary.cz píše: Špicl zůstane špiclem, i když od policie odešel (nebo byl odejít?)!
Ale pokud jsou podle Vás špiclové i ti policisté, kteří zajišťují stopy, vyšetřují vraždy, násilnou trestnou činnost, krádeže aut a mnoho jiných odvětví, tak to pak ano - všichni byli, jsou a budou špiclové! Jenom Vy, student z komunistického Ruska, jste čistší než Vikova igetlika!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
A tajně fotí auta konkurence na parkovišti? Ale jsem rád, že jste uznal toho špicla.řidičBOB píše:Ale pokud jsou podle Vás špiclové i ti policisté, kteří zajišťují stopy, vyšetřují vraždy, násilnou trestnou činnost, krádeže aut a mnoho jiných odvětví, tak to pak ano - všichni byli, jsou a budou špiclové!
Ovšem k "Detektorům policejních radarů" to má zase všechno tak daleko, jak vaše příspěvky ke slušnému vyjadřování, takže končím toto OT a prostě nebudu na vaše ubohé příspěvky o ničem reagovat.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
tak se do té krabice podívejte a nějaké to nefunkční čidlo bych si vzal na delaboraci
a jen tak pro zajímavost: proč ste nenamontoval AL?
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Klidně, ale to cele je dost špinavé a některé kabely jsou potrhané, protože předchozí technik je přilepil nějakým echt lepidlem, které se nedalo odstranit. LI jsem měl za velice výhodnou cenu a ještě jsem jej na autě neměl, proto jsem jím doplnil Stinger Laser. Občas je nový FW, který se lépe otestuje na testovacím vozidle a takhle je to mnohem jednodušší. AL G9 jsem používal 4 roky, jeho možnosti a funkce dobře znám a online aktualizaci neumožňuje, takže bylo zbytečně jej na autě nechávat. Pokud bych to potřeboval jenom na jednoduchou ochranu, tak by mi bylo vcelku jedno, jestli tam dám AL, LI nebo SL.VS* píše:tak se do té krabice podívejte a nějaké to nefunkční čidlo bych si vzal na delaboraci
Edit: Včera jsem porovnával starší verzi čidla LI V8.5 s novějším V8.9 a je tam velký rozdíl ve výkonu laserové diody. Starší verze svítí tak nějak normálně, ale nová má takový výkon, že IR kamera na chvilku úplně oslepla. Zatím jsem takový výkon neviděl u žádné dosavadní rušičky, takže to celkem odpovídá testu na http://www.antiradary-forum.com/viewtopic.php?t=1621.
mě postačí samotné čidlo bez kabelu...ten se může ucvaknout.
Vyzářený výkon není všechno...jde hlavně o citlivost na příjem a pak o algoritmus!! když si vezmete sílu odraženého paprsku tak vyzařování je prakticky to poslední.
Vyzářený výkon není všechno...jde hlavně o citlivost na příjem a pak o algoritmus!! když si vezmete sílu odraženého paprsku tak vyzařování je prakticky to poslední.
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nepíši nic o tom, že by to bylo všechno, spíše jako zajímavost, která mě celkem překvapila a způsobila asi 1/2 hodinové bolení hlavy, byť jsem se nedíval přímo do paprsku. Když ale zjednodušíme hodnocení rušičky na 3 základní parametry - citlivost, výkon, algoritmus, tak je to určitě o něčem vypovídá a hlavně to potvrzuje laboratorní srovnávací testy. Když má rušička dobrou citlivost, výkon a možnost jednoduché aktualizace FW, tak případné chyby algoritmu lze opravit i dodatečně na již nainstalovaném zařízení.