Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
Pěkná montáž skoro jako jsem postoval z Maďarska. Toto chcete ukazovat komu?
doprdele.....jak zadní tak hlavně přední montáž je naprostý děs!!!! ten podznačník je šílený! a ty šrouby....škoda slov...líp sem měl namontovaného před X lety blindera!
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
moje slova! A to jsem si toho Blindera montoval sám!VS* píše:...líp sem měl namontovaného před X lety blindera!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
vubec tomu nerozumite 17 leta praxe v oboru je videt, hlavne uchyceni srouby je vice nez "krasne"... Tato montaz je profesionalni dilo slepeho mechanika co se zivi jako kuchar...
PS:Jelikoz za oboji by dostal ode me na drzku, toto mi nekdo predat na aute nebo v hospode dostal by po drzce
PSS: Radeji nechci videt toho chudaka, co si koupil LI quad a Dsi computer, jestli to ma taky takto na aute, mel by navstivit Chocholouska
PS:Jelikoz za oboji by dostal ode me na drzku, toto mi nekdo predat na aute nebo v hospode dostal by po drzce
PSS: Radeji nechci videt toho chudaka, co si koupil LI quad a Dsi computer, jestli to ma taky takto na aute, mel by navstivit Chocholouska
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
gebic: dovolím si citovat
No, já bych tedy spokojen nebyl A to si ani nechci představit, co by se dělo, kdyby se nepovedloAntiRadary.cz píše:Pokud se povede namontovat zadní čidla tak, jak mám nyní já, tak si myslím, že bude opravdu spokojen.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jen houšť Kdyby se to nepovedlo bylo y to jako o par postu vzadu, madarska montaz alias dodavka
Já si montoval vždy všechno sám! ale s tímhle se to srovnávat nedá...to si řekněmé narovinu že to je extrémní hnus tahle kombinovaná montáž LI quad a Stinger laser s 8 čidly!! Dřív stačil AL triple...to asi taky o něčem svědčířidičBOB píše:moje slova! A to jsem si toho Blindera montoval sám!VS* píše:...líp sem měl namontovaného před X lety blindera!
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel, postupně ty čidla odešly skoro všechny, takže jsem cely rok 2009 neřešil nic jiného než reklamace AL G9. U mého Tripla přestaly fungovat 2 čidla ze třech, ale pořád jsem jsem jejich opravu odkládal, až jsem je nakonec vyměnil za Stinger Laser a LI Quad.VS* píše:dříve ste říkal ohledně těsnosti něco jiného: "Blbost, ja jsem zaregistroval asi 2 reklamace z 20 ks prodanych sad na prelomu roku a navic vyrobce promptne zareagoval a okamzite upravil vsechna cidla tak, aby se ani tyto reklamace dale neobjevovali!" navíc sám ste několik let tripla G9 měl...
To oslovení podezřele rád používáte. Asi jste si na to servilně zvykl ve škole a nějak si nemůžete odvyknout.řidičBOB píše:Milej zlatej a prolhanej soudruhu ...
Mám to na autě necelé dva týdny a už jste honem přiklusal, abyste si to tajně vyfotil. Mohl jste mi zavolat, klidně bych vám to ukázal komplet včetně Stinger VIP v kabině.řidičBOB píše:Neboj, když se dostanu k PC, tak nahodím, pro potěšení oka, tu skvělou montáž, kterou má soudruh inženýr nyní na svém autě
A ten tenhle člověk mě bude obviňovat že špehovaní a tajného shromažďování informací .... ŠPICL!
Pespexu mám tolik, že jej, na rozdíl od konkurence, dávám zákazníkům zdarma. Předek prostě ještě není dokončený a při zamýšlených manipulacích by Perspex překážel.dobbs píše:na předek už nezbyl perspex?
No jasně, aby VS s gebičem nepomluvili konkurenční výrobky ... To by pak spokojeně neusnuli.VS* píše:doprdele.....jak zadní tak hlavně přední montáž je naprostý děs!!!! ten podznačník je šílený! a ty šrouby....škoda slov...líp sem měl namontovaného před X lety blindera!
Pročpak se tady se stejným zaujetím tady neprobíráte třeba nedetekci Traffipatrolu XR Antilaserem? Viděl jsem to na vlastní oči a viděl to i testovací jezdec konkurence, ale zmínka o tom neobjevila nikde. Nebo Belscorty s Antilaserem se mohou jenom chválit a ostatní značky jenom hanit? Pak by vám jejích distributor přestal dodávat přístroje za poloviční ceny?
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
V poslední době jsem Traffipatrol XR potkal dvakrát a ani jednou neměl AL problém...AntiRadary.cz píše:Pročpak se tady se stejným zaujetím tady neprobíráte třeba nedetekci Traffipatrolu XR Antilaserem? Viděl jsem to na vlastní oči a viděl to i testovací jezdec konkurence, ale zmínka o tom neobjevila nikde. Nebo Belscorty s Antilaserem se mohou jenom chválit a ostatní značky jenom hanit? Pak by vám jejích distributor přestal dodávat přístroje za poloviční ceny?
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Do třetice všeho dobrého.dobbs píše:V poslední době jsem Traffipatrol XR potkal dvakrát a ani jednou neměl AL problém...
Ale pokud to byl ten pražský Unicam Lidar 5, tak ten prý rychlost neměří, jenom lustruje značky.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.