Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
gebic
Pan Řidič

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od gebic »

Pěkná montáž skoro jako jsem postoval z Maďarska. Toto chcete ukazovat komu?
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

doprdele.....jak zadní tak hlavně přední montáž je naprostý děs!!!! ten podznačník je šílený! a ty šrouby....škoda slov...líp sem měl namontovaného před X lety blindera!
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

VS* píše:...líp sem měl namontovaného před X lety blindera!
moje slova! A to jsem si toho Blindera montoval sám!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

vubec tomu nerozumite 17 leta praxe v oboru je videt, hlavne uchyceni srouby je vice nez "krasne"... Tato montaz je profesionalni dilo slepeho mechanika co se zivi jako kuchar... ^:)^

PS:Jelikoz za oboji by dostal ode me na drzku, toto mi nekdo predat na aute nebo v hospode dostal by po drzce b-(

PSS: Radeji nechci videt toho chudaka, co si koupil LI quad a Dsi computer, jestli to ma taky takto na aute, mel by navstivit Chocholouska **==
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

gebic: dovolím si citovat L-)
AntiRadary.cz píše:Pokud se povede namontovat zadní čidla tak, jak mám nyní já, tak si myslím, že bude opravdu spokojen. ;)
No, já bych tedy spokojen nebyl ~x( A to si ani nechci představit, co by se dělo, kdyby se nepovedlo =)) =)) =))
No pain, no gain.
Vespa time \m/
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

Jen houšť :-! Kdyby se to nepovedlo bylo y to jako o par postu vzadu, madarska montaz alias dodavka

Obrázek
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

řidičBOB píše:
VS* píše:...líp sem měl namontovaného před X lety blindera!
moje slova! A to jsem si toho Blindera montoval sám!
Já si montoval vždy všechno sám! ale s tímhle se to srovnávat nedá...to si řekněmé narovinu že to je extrémní hnus tahle kombinovaná montáž LI quad a Stinger laser s 8 čidly!! Dřív stačil AL triple...to asi taky o něčem svědčí
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

VS* píše:dříve ste říkal ohledně těsnosti něco jiného: "Blbost, ja jsem zaregistroval asi 2 reklamace z 20 ks prodanych sad na prelomu roku a navic vyrobce promptne zareagoval a okamzite upravil vsechna cidla tak, aby se ani tyto reklamace dale neobjevovali!" navíc sám ste několik let tripla G9 měl...
Bohužel, postupně ty čidla odešly skoro všechny, takže jsem cely rok 2009 neřešil nic jiného než reklamace AL G9. U mého Tripla přestaly fungovat 2 čidla ze třech, ale pořád jsem jsem jejich opravu odkládal, až jsem je nakonec vyměnil za Stinger Laser a LI Quad.
řidičBOB píše:Milej zlatej a prolhanej soudruhu ...
To oslovení podezřele rád používáte. Asi jste si na to servilně zvykl ve škole a nějak si nemůžete odvyknout. :D
řidičBOB píše:Neboj, když se dostanu k PC, tak nahodím, pro potěšení oka, tu skvělou montáž, kterou má soudruh inženýr nyní na svém autě ;-)
Mám to na autě necelé dva týdny a už jste honem přiklusal, abyste si to tajně vyfotil. Mohl jste mi zavolat, klidně bych vám to ukázal komplet včetně Stinger VIP v kabině.

A ten tenhle člověk mě bude obviňovat že špehovaní a tajného shromažďování informací .... :ympray: ŠPICL!
dobbs píše:na předek už nezbyl perspex?
Pespexu mám tolik, že jej, na rozdíl od konkurence, dávám zákazníkům zdarma. Předek prostě ještě není dokončený a při zamýšlených manipulacích by Perspex překážel.
VS* píše:doprdele.....jak zadní tak hlavně přední montáž je naprostý děs!!!! ten podznačník je šílený! a ty šrouby....škoda slov...líp sem měl namontovaného před X lety blindera!
No jasně, aby VS s gebičem nepomluvili konkurenční výrobky ... To by pak spokojeně neusnuli.

Pročpak se tady se stejným zaujetím tady neprobíráte třeba nedetekci Traffipatrolu XR Antilaserem? Viděl jsem to na vlastní oči a viděl to i testovací jezdec konkurence, ale zmínka o tom neobjevila nikde. Nebo Belscorty s Antilaserem se mohou jenom chválit a ostatní značky jenom hanit? Pak by vám jejích distributor přestal dodávat přístroje za poloviční ceny? ;)
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
dobbs
Autoškolák

Příspěvek od dobbs »

AntiRadary.cz píše:Pročpak se tady se stejným zaujetím tady neprobíráte třeba nedetekci Traffipatrolu XR Antilaserem? Viděl jsem to na vlastní oči a viděl to i testovací jezdec konkurence, ale zmínka o tom neobjevila nikde. Nebo Belscorty s Antilaserem se mohou jenom chválit a ostatní značky jenom hanit? Pak by vám jejích distributor přestal dodávat přístroje za poloviční ceny? ;)
V poslední době jsem Traffipatrol XR potkal dvakrát a ani jednou neměl AL problém... :-?
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

dobbs píše:V poslední době jsem Traffipatrol XR potkal dvakrát a ani jednou neměl AL problém... :-?
Do třetice všeho dobrého. :D

Ale pokud to byl ten pražský Unicam Lidar 5, tak ten prý rychlost neměří, jenom lustruje značky.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Odpovědět