Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
x2005
Letec

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od x2005 »

Genevo ONE & Protector950 v praxi. Detekce na příjezdu "za dva rohy" a na odjezdu za jednu zatáčku. Podle mě slušný a v reálném provozu normálně použitelný.
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

gebic píše:Toto video jste natočil vlastním laditelným imitátorem? A proč tam není ukázaná verze V1 3.893?
Ne, toto video je natočeno vaším imitátorem, takže si jej kdykoliv můžete ověřit sám a přesvědčit se, že to není fake. Verze FW 3.893 nebyla ještě v momentě natáčení dostupná, ale frekvenční rozsah má naprosto stejný jako verze 3.892.
zde. píše:Nevím, každý tvrdí něco jiného tak jsem na sběr informací rezignoval a jezdím ostražitěji, ale žádnou nedetekci jsem zatím nezaznamenal. Jen Passaty bere o něco déle, zejména při měření po směru na volném prostranství, ale stačí to. Mám 3.872. Táta má 3.864 a taky zatím bez problémů a bez pokuty za rychlost, krom případu kdy ho měl v kufru protože byl líný jej v dešti nasazovat.
U Valentine ONE s FW 3.864 a vyšším jsem žádnou nedetekci nezaznamenal ani já a ani nikdo z mých zákazníků. Nikdy jsem neviděl ani žádné video s nedetekcí V1 s FW 3.864 a vyšším, takže je to jenom účelová demagogie šířená prodejci konkurenčních značek.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Já myslím, že V1 dnes již nikoho nezajímá ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

AntiRadary.cz píše:
gebic píše:Toto video jste natočil vlastním laditelným imitátorem? A proč tam není ukázaná verze V1 3.893?
Ne, toto video je natočeno vaším imitátorem, takže si jej kdykoliv můžete ověřit sám a přesvědčit se, že to není fake. Verze FW 3.893 nebyla ještě v momentě natáčení dostupná, ale frekvenční rozsah má naprosto stejný jako verze 3.892
Těším se na Vaše další video, kde bude verze 3.893, jen nevím pomocí čeho ho budete nahrávat, ale určitě nějaký laditelný imitátor seženete (nebo můžete použít "krabici od bot od dob Cyberdyne")... =))

PS: V1 je už hodně out, od dob co přišlo na trh Genevo ONE... :-bd
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše:Já myslím, že V1 dnes již nikoho nezajímá ;-)
To si myslíte blbě. Na předchozí straně psal ZDE, že mu V1 naprosto vyhovuje, před chvilkou jsem řešil zákazníka s vadným Target 550, který v případě jeho neopravitelnosti bude chtít V1, který má v jiném autě a je s ním spokojen.

Ne každý chce detektor s GPS, viz. Pavproch, někdo dá přednost lepší citlivosti na radary nebo horizontální poloze, se kterou právě V1 má nejméně problémů.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
mafel
Pan Řidič

Příspěvek od mafel »

Anebo rovnou jít do multifunkční jedničky na trhu, jak ukazuje níže uvedené video
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:To si myslíte blbě. Na předchozí straně psal ZDE, že mu V1 naprosto vyhovuje, před chvilkou jsem řešil zákazníka s vadným Target 550, který v případě jeho neopravitelnosti bude chtít V1, který má v jiném autě a je s ním spokojen.

Ne každý chce detektor s GPS, viz. Pavproch, někdo dá přednost lepší citlivosti na radary nebo horizontální poloze, se kterou právě V1 má nejméně problémů.
Ani Vaše fantasmagorické a smyšlené poptávky můj názor nezmění. Co si o mém pohledu myslíte Vy, je mi u prdele!
Navíc V1 si člověk může přitáhnout za nicotnou cenu v podstatě odkudkoliv, protože Mike kašle na jakákoliv zastoupení a prodá to komukoliv.
A konkrétně Vy máte V1 o 2500,- dráž než se dá běžně koupit :ymcowboy:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

mafel píše:Anebo rovnou jít do multifunkční jedničky na trhu, jak ukazuje níže uvedené video
Tak s ohledem na to, že se jedná o Multaradar CD, na který se ostatní značky detektorů nechytají vůbec, tak to až takový propadák není. Prostě jednooký mezi slepými ...

Mimochodem, ten detekce Rameru od stejného autora je více než excelentní:

řidičBOB píše:Co si o mém pohledu myslíte Vy, je mi u prdele!
Navíc V1 si člověk může přitáhnout za nicotnou cenu v podstatě odkudkoliv, protože Mike kašle na jakákoliv zastoupení a prodá to komukoliv.
A konkrétně Vy máte V1 o 2500,- dráž než se dá běžně koupit :ymcowboy:
Nápodobně! V1 mám za prakticky nejnižší cenu v ČR, pokud pominu marketingové kejkle českého distributora Belscortu, který jej nabízí za (pod) nákupní cenu, ale přitom do zákazníka hustí pohádky o nedetekci a nutí jej podepsat prohlášení, že je s tím srozuměn a vzdává se nároku na případnou reklamaci: http://www.antiradary.net/prohlaseni-kupujiciho-v1.pdf.

řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:Tak s ohledem na to, že se jedná o Multaradar CD, na který se ostatní značky detektorů nechytají vůbec, tak to až takový propadák není. Prostě jednooký mezi slepými ...
Kdyby to tak bylo, tak to video autor asi nechá veřejné :D
Ostatní značky se chytají více méně stejně ;-) Je zajímavé, že když měl podobnou detekci detektor Genevo One, tak jste mluvil jinak.
Myslím, že komentář autora "ty pičo" mluví za vše :ymhug:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše:Kdyby to tak bylo, tak to video autor asi nechá veřejné :D
Ostatní značky se chytají více méně stejně ;-) Je zajímavé, že když měl podobnou detekci detektor Genevo One, tak jste mluvil jinak.
To je zajímavé, že já jej vidím a autor jej dokonce umístil i na veřejné fórum: http://www.antiradary-forum.com/viewtopic.php?t=1686 . Ostatní značky se nechytají skoro vůbec, respektive na příjezdu mají detekci jak Stinger na odjezdu a na odjezdu často nezareagují vůbec. Pokud si pamatuji, tak Genevo byl horizontálně, Stinger vertikálně a přece měl Stinger na horizontálně polarizovaný MRCD mnohem lepší detekci než Genevo.

Odpovědět