Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
otázka na znalejší.... STiR sa už neprodává, enem STir+ s GPS modulem.... jde u teho pluska ten GPS modul definitivn, nezvratně a úplně vypnout? (nejlépe uříznout, odmontovat, zahodit)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
proč bys to dělal?? To si pak rovnou můžeš koupit např Qi45 euro CZ
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Pokud by jsi chtěl STi-R není problém se ozvat, určitě bychom dali nějaký dohromady... . Hlava je stejná, jedná o řídící jednotku. Ale pospíšil bych si...pavproch píše:otázka na znalejší.... STiR sa už neprodává, enem STir+ s GPS modulem.... jde u teho pluska ten GPS modul definitivn, nezvratně a úplně vypnout? (nejlépe uříznout, odmontovat, zahodit)
Pokud máš takovouhle trochu zvrácenou potřebu, tak můžeš GPS modul normálně odpojit od řidicí jednotky STiR PLUS. Pak se to bude chovat, jak když nemá GPS signál.pavproch píše:otázka na znalejší.... STiR sa už neprodává, enem STir+ s GPS modulem.... jde u teho pluska ten GPS modul definitivn, nezvratně a úplně vypnout? (nejlépe uříznout, odmontovat, zahodit)
Nebo na to můžeš jít přes menu a vypnout funkce související s gps. Tj.:
GPS Off
Pilot HWY nebo H nebo V
sChk OFF
aLock OFF
Ještě mi prozraď, proč chceš STiR PLUS provozovat bez GPS?
protože sem paranoidní...i když vím, že gps funguje jen jednosměrně, nesnesu pocit, že mám v autě něco, co by mohlo fungovat jako trasovač
btw, potřeba STiR bez plus bude až 2013.... možná (pokud to doma uhraju..... ref Z4)
ač ti rozumím, bohužel se tím připravuješ o získání spousty informací, které jsou prostě spjaty s lokalizací - např. waze, info o stacionárech a úsekovkách - v Praze brzo nutnost, protože jejich množství začíná přesahovat mou kapacitu apod.pavproch píše:protože sem paranoidní...i když vím, že gps funguje jen jednosměrně, nesnesu pocit, že mám v autě něco, co by mohlo fungovat jako trasovač
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Pokud máte verzi 3.864 a novější, tak zastaralý není a nedetekce nehrozí. Příliš úzké pásmo měly jenom V1 s FW 3.863 a starším, nedetekce se prokazatelně vyskytla jenom v roce 2007 u jedné série V1 s FW 3.863.zde. píše:Vím že je zastaralý, vím že občas může nedetekovat, vím že má falešné poplachy..
STi-R se ještě prodává a za cenu kolem 25.000 Kč je to určitě lepší volba než kupovat mnohem dražší STi-R+ a pak z něj odstraňovat GPS modul.pavproch píše:STiR sa už neprodává, enem STir+ s GPS modulem....
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Toto video jste natočil vlastním laditelným imitátorem? A proč tam není ukázaná verze V1 3.893?
PS: STi-R se již neprodává, možná někdo má stařičké zásoby, kde bych se obával jak se zachová v případě nějakého problému
PS: STi-R se již neprodává, možná někdo má stařičké zásoby, kde bych se obával jak se zachová v případě nějakého problému
Nevím, každý tvrdí něco jiného tak jsem na sběr informací rezignoval a jezdím ostražitěji, ale žádnou nedetekci jsem zatím nezaznamenal. Jen Passaty bere o něco déle, zejména při měření po směru na volném prostranství, ale stačí to. Mám 3.872. Táta má 3.864 a taky zatím bez problémů a bez pokuty za rychlost, krom případu kdy ho měl v kufru protože byl líný jej v dešti nasazovat.AntiRadary.cz píše:Pokud máte verzi 3.864 a novější, tak zastaralý není a nedetekce nehrozí.