Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření

Když se chcete ponořit do nitra...
Zamčeno
vasco
Letec

Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ

Příspěvek od vasco »

řidičBOB píše:
Alex.. píše: abych něco nehodil :-B =))
No, jestli to tady takhle půjde dál, tak obsah žaludku vyhodím snad i já ~x(
Hele, ty už tady hlavně přestaň ze sebe dělat pravdomluvného andělíčka strážníčka... :-) Pár tvých lží a mlžení se tady taky najde. ;)

Prostě to téma je úplně v prdeli, asi fakt jedině smazat, prodejcům dát ban, tobě poslední varování a bude to... :D :D :D
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Jen mě prostě sere, že jsem si furt nepotvrdil, kdo je Hans :D :D :D Jsou to jen dohady a kdyby to byl AR.cz, tak nechápu, proč by linkoval na radarfriends, které patří do starého známého varnsdorfského holdingu... :-D
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:Klidně můžete zveřejnit uvedenou zprávu a i původní text, na který reagovala a lidi si už sami udělají názor.
Já se k Vašim praktikám NIKDY nesnížím.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

vasco píše: Hele, ty už tady hlavně přestaň ze sebe dělat pravdomluvného andělíčka strážníčka... :-) Pár tvých lží a mlžení se tady taky najde. ;)
Sem s nimi ;-)
vasco píše:Prostě to téma je úplně v prdeli, asi fakt jedině smazat, prodejcům dát ban, tobě poslední varování a bude to... :D :D :D
Klidně - já tady být nemusím - z přítomnosti zde nemám žádný finanční prospěch a ani jiné výhody. Stačí říct ;)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

vasco píše:Proč jsem taky na to hned nereagoval je to, že jsem myslel, že to má už AR.cz domotané a chtěl zveřejnit Ladislause...
Ne nechtěl, protože mě to už přestává bavit a jak se říká, na hrubý pytel hrubá záplata! Sám jste začal rozmotávat to slizké klubku vzájemných vztahů a propletenců a nestačil jste se divit. Mohu Vám říci, že je to jenom vrchol ledovce a pokud byste věděl jenom 1/2 z toho, co vím já a musel čelit neustálé mediální kampani od určitých a stále stejných osob, které Výhradní prý nepodporuje a neposkytuje jím interní informace, ale přesto vědí naprosto všechno, co je kde šustne a kdo s kým o čem hovoří, tak by tady hodil tyčku asi každý. [-x
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

řidičBOB píše:
AntiRadary.cz píše:Klidně můžete zveřejnit uvedenou zprávu a i původní text, na který reagovala a lidi si už sami udělají názor.
Já se k Vašim praktikám NIKDY nesnížím.
Pak je ale jednoduché o někom vytvářet obraz, že s vyhrožováním začal on a že ty ses jen bránil atd., zvlášť když on je prodejce a ty jen obyčejný člověk bez zájmů, takže nemáš přeci potřebu někomu vyhrožovat... :-)

Fakt jak u blbých na dvorku.

A: tys mi vyhrožoval
B: nene, tys mi vyhrožoval
A: tak to zveřejníme
B: nene, tak se nesnížím...

x_x :D
ratus ratus
Pan Řidič

Příspěvek od ratus ratus »

Zamknout :D
Uživatel neexistuje :-)
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

řidičBOB píše:
vasco píše:Prostě to téma je úplně v prdeli, asi fakt jedině smazat, prodejcům dát ban, tobě poslední varování a bude to... :D :D :D
Klidně - já tady být nemusím - z přítomnosti zde nemám žádný finanční prospěch a ani jiné výhody. Stačí říct ;)
Ježiš jo, jsi jak kolovrátek, nikdo to tu o tobě za posledních 50 stran nenapsal, já už vůbec a furt to budeš opakovat... :-)
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

vasco píše:Jen mě prostě sere, že jsem si furt nepotvrdil, kdo je Hans :D :D :D Jsou to jen dohady a kdyby to byl AR.cz, tak nechápu, proč by linkoval na radarfriends, které patří do starého známého varnsdorfského holdingu... :-D
To bych taky rád věděl, ale pár soukromých tipů mám. ;)
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:...které Výhradní prý nepodporuje a neposkytuje jím interní informace, ale přesto vědí naprosto všechno, co je kde šustne a kdo s kým o čem hovoří...
Pane, Vy dobře víte, že Roberta znám od doby, co začal s dovozem US verzí do ČR. Vás znám ještě déle. Měl jsem dobré informace i před tím (od Vás) a mám je i teď. Já jsem se v ničem nezměnil.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Zamčeno